Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor revela el problema que té a la boca

La princesa Elionor està acomplexada amb la seva boca

A la princesa Elionor  se l'ha pogut veure aquests últims dies per Espanya. Quelcom que és notícia, ja que la filla de Felip i Letícia està actualment cursant els seus estudis a Gal·les. 

El motiu de la visita és que la futura reina ha gaudit d'unes vacances primaverals i ha pogut descansar una mica de la seva vida acadèmica. La durada d'aquest descans ha estat de deu dies, des del dia 14 d'abril fins al 24.

En aquest període, ha tingut temps de participar en diversos esdeveniments i, fins i tot, anar a l'aniversari dels 70 anys de la seva àvia materna. El 16 d'abril passat, la princesa Elionor va acompanyar els seus pares, els reis Felip VI i Letícia, al Centre de Recepció, Acollida i Derivació.

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
Les filles dels reis actuals van anar a un esdeveniment solidari | GTRES

Allà van tenir el plaer d'assistir a una trobada solidària en què hi havia ucraïnesos refugiats. Així mateix, Elionor portava posats uns pantalons negres combinats amb una camisa blanca i negra, fent referència a la brusa tradicional ucraïnesa.

També, la neta de Joan Carles I va poder aprendre alguns consells sobre un ús segur i responsable d'internet gràcies a la Jornada sobre Joventut i Ciberseguretat en el segon acte en solitari. A més, la princesa Elionor va ensenyar la seva cara sense mascareta perquè el passat dia 20 d'abril ja havien eliminat l'obligació de fer-la servir.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
La princesa Elionor gaudeix d'una xerrada sense mascareta | GTRES

Elionor, preocupada amb la seva boca

Gràcies a la retirada de mascaretes, hem pogut veure de nou el rostre d'Elionor. Quelcom que sembla que no ha agradat a la princesa, que comença a tenir aquells complexes tant clàssics de la seva edat. 

I quin problema té? Doncs que no té els dos ullals superiors. Quelcom que, normalment, als 16 anys no sol passar.

No obstant això, no se sap el motiu d'aquesta mancança, però hi ha dues possibles teories que explicarien el que ha passat. Podria ser que estiguessin retingudes dins de l'os, per la qual cosa, la filla de Felip VI hauria de fer-se un tractament d'ortodòncia o, fins i tot, una cirurgia.

Imatge de la princesa Elionor.
La princesa Elionor somriu i mostra el complex que té sobre la seva boca | GTRES

O, directament, que no tingués els canins definitius, ja que es pot veure que de petita sí que els tenia. En aquest cas, es podria col·locar uns implants als buits de les dents. En qualsevol de les dues situacions, l'hereva al tron arreglaria el problema que l'incomoda i, així, podria gaudir del seu bonic somriure.

El retorn de la princesa Elionor a la rutina

Després d'aquest descans, la princesa Elionor ha hagut d'acomiadar-se de la seva família per tornar a la rutina. El 25 d'abril passat, l'hereva al tron espanyol va tornar a les classes a Gal·les.

Encara que nosaltres no podrem esbrinar gaire sobre això, el més probable és que no es deixi veure fins a final de curs, el 17 de juny. Els seus pares no volen que viatgi molt perquè no volen que es distregui dels seus estudis.

Imatge de la princesa Elionor.
La princesa Elionor va tornar a les classes el passat 25 d'abril | La Noticia Digital

Per això, la filla del rei Felip VI haurà de fer un últim esforç per gaudir de les vacances d'estiu amb la seva família. Així doncs, ens ha explicat la reina Letícia que la seva filla se centrarà a treure molt bones notes per passar neta a segon de Batxillerat.

Tot i això, encara no hi ha hagut cap altra notícia sobre l'aspecte del xicot d'Elionor, que la va acompanyar en la celebració de l'aniversari de la seva àvia. La princesa ha tornat a les classes sense explicar cap detall sobre la seva relació amorosa. S'espera que, per al juny, ens doni alguna notícia sobre la seva relació.