Joaquín Prat

Joaquín Prat se'n va de la televisió per un motiu que espanta els seus companys

Joaquín Prat ha abandonat el programa en plena polèmica

Joaquín Prat ha demostrat ser un dels presentadors més importants de Telecinco: no falta mai a la seva cita amb l'audiència. Però avui ha fet una excepció perquè la seva salut no li ha permès seguir, ha marxat en una pausa publicitària. Ana Rosa Quintana ha tranquil·litzat els col·laboradors explicant per què Prat ha hagut de prendre la decisió.

Joaquín Prat ha espantat els seus, però la líder d'El Programa de AR ha explicat què està passant per callar els rumors. «No hi és perquè està amb refredat i se n'ha anat a casa, els aires condicionats són molt dolents i sempre en previsió és millor». La desaparició del periodista ha espantat els seus companys, però tot està en ordre.

Primer pla de Joaquín Prat
Joaquín Prat torna a estar enamorat | Europa Press

Joaquín ha marxat de la tele temporalment, tornarà quan el seu estat els ho permeti, perquè a més ha de donar explicacions. Han filtrat qui és la seva nova xicota i el públic en vol saber més, tot i que ell mantindrà la mateixa postura que sempre. No hi té res a amagar, de fet ha publicat una foto amb el seu nou amor, però vol protegir la relació.

Joaquín està acostumat a torejar situacions complicades, fa poc un dels seus germans el va acusar d'haver-lo donat de banda. Ell va solucionar el conflicte millor que ningú: va esperar un temps prudencial i després va explicar que el familiar estava malalt. Suposadament pateix addiccions que us fan cridar l'atenció per poder mantenir un ritme de vida que podria ser perillós.

Prat sap què ha de fer a cada moment i mai no va perdre els nervis davant l'aparició del seu germà. Simplement va ser pacient i quan va tenir l'oportunitat va explicar que ell no tenia res a veure en el que estava passant. Els seus problemes familiars continuen sent un misteri, ja que mai no s'ha assegut a parlar clarament de certs assumptes.

Joaquín Prat té un problema de salut lleu

Joaquín ha marxat d'El Programa de AR, però tornarà així que se senti plenament recuperat. Acaba de tornar d'unes vacances idíl·liques i l'únic que necessita és recuperar la seva fortalesa. En un primer moment l'audiència i els seus tertulians s'han espantat, però ja està resolt el misteri.

Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana
Joaquín Prat té una carrera brillant | TELECINCO

Prat pot estar tranquil perquè les seves companyes Ana Rosa i Patricia han agafat les regnes del programa sense cap problema. Totes dues han esdevingut un element fonamental per entendre la televisió espanyola, no hi ha ningú millor que elles. Estan plenament capacitades per sortir airoses de qualsevol repte i els resultats que generen donen suport als seus èxits.

El presentador es recuperarà del sotrac que està patint i potser utilitzi el «club social de Ana Rosa» per comentar la seva situació. Acaba de començar una relació sentimental i tots en parlen, però només hi ha una veritat. No hi ha res estrany en què ha passat, simplement s'ha enamorat d'una dona anònima i vol ser respectuós.

Joaquín Prat ha aconseguit una cosa impossible

Joaquín coneix com funciona la televisió i sap que no hi ha ningú imprescindible al mitjà, però s'equivoca. Ell sí que juga un paper fonamental dins del negoci i sense la seva presència res seria el mateix. Genera contingut per la seva vida, però això és el menys important, el millor és que té molta destresa per transmetre la realitat.

Prat s'ha guanyat l'afecte del públic perquè en cap moment no ha intentat cridar l'atenció de ningú. És cert que és protagonista de moltes trames, però mai de res forçat. Sempre ha mantingut al marge la seva vida perquè considera que és el secret del seu èxit.