Primer pla de l'actor i director Joel Joan

Joel Joan «perd els papers» mentre viatja en vaixell per alta mar

L'actor i director català ha penjat un vídeo al seu Instagram, però l'ha acabat esborrant

Joel Joan s'ha convertit en tema del moment a les xarxes socials, arran d'un vídeo que han penjat al seu compte d'Instagram en què se'l veu en una barca a alta mar després d'una gran festa. En les imatges, que l'actor i director català ha esborrat posteriorment, explica que està a «la Polinèsia Central» (encara que tot sembla indicar que està en aigües catalanes) i assegura «estar perdent els papers».

Durant la gravació, que s'ha compartit a través de diversos perfils de Twitter, Joel Joan aprofita per saludar els seus seguidors, assenyalant que està «superguai» i que està acompanyat per un tal Jordi i «un parell de mariners de merda». En el vídeo gravat al vaixell, que porta bandera francesa i espanyola, el director i actor català també cita Àngel Llàcer.

El vídeo s'ha convertit en viral i ha generat nombrosos comentaris a les xarxes socials. Alguns han lloat la seva desinhibició, mentre que altres han criticat l'estat en què estava l'actor mentre es gravava.

Enèsima polèmica de Joel Joan

Aquesta mateixa setmana, Joel Joan ha protagonitzat una nova polèmica, després de denunciar a través del seu compte de Twitter un restaurant del barri de Gràcia —el Sol de Nit— perquè tenien «la carta només en espanyol». En aquest sentit, tot i que va rebre diversos missatges en què li comentaven que també es podia llegir en català fent només clic a la bandera catalana, l'actor i director no va rectificar.

Només va afegir un missatge en què assegurava que «ara em diuen que per defecte surt en espanyol. I que en català la tindràs si busques molt dins la web». Joel Joan, però, va manifestar que amb això no en tenia prou, perquè «la vull —en català— de primera opció i que busquin els altres. S’ha entès?».

Tot i que molts dels seus seguidors van aplaudir l'assenyalament que Joel Joan feia del restaurant en qüestió, assegurant que no hi anirien, altres han carregat contra l'actor i director català per aquesta actuació.

Així, alguns missatges l'han titllat d'«assetjador lingüístic» i de jugar amb el treball dels propietaris, mentre que altres li han recordat el seu passat en sèries de televisions espanyoles.