Olga Moreno a Supervivientes 2021 amb la platja de fons

Olga Moreno guanya Supervivientes i els 200.000 euros del premi

La dona d'Antonio David Flores es va imposar en la gran final del programa a Gianmarco Onestini

'Superviventes' ha tancat aquest divendres a la nit una nova edició —la més llarga dels programes de Mediaset d'aquesta tipologia— amb Olga Moreno com a guanyadora absoluta. La balança s'havia de decantar entre Olga Moreno i Gianmarco Onestini, els dos finalistes que ha aconseguit arribar al final. Ell, gràcies a les proves físiques i ella, als vots de l'audiència.


El resultat del concurs de Telecinco, però, ha estat del tot inesperat, ja que segons les xarxes socials les grans favorites a la victòria eren Melyssa Pinto i Lola. Com sol passar en aquestes situacions, però, aquests seguidors tan joves són adolescents i malgrat que fan molt soroll en les xarxes, després no voten per telèfon.

Els missatges costen diners i molts d'aquests joves no tenen encara suficiència econòmica per costejar-se aquests missatges de manera massiva.

Un premi de 200.000 euros per Olga Moreno

Així, Olga Moreno s'ha convertit en guanyadora d'una de les edicions més llargues del programa. Concretament han estat 101 dies de supervivència a Hondures. En aquest sentit, Mediaset ha anat allargant l'emissió del programa per tal de poder competir amb l'oferta televisiva que han anat llançant les altres cadenes.

La guanyadora s'emporta un premi final de 200.000 euros, als que haurà de restar el percentatge que es queda Hisenda. Així mateix, al premi econòmic cal sumar el caixet setmanal que la dona d'Antonio David Flores té assignat des del primer dia d'emissió. D'aquesta manera, Olga Moreno ha aconseguit un important premi en diners.

Tot i que només Olga Moreno ha estat la guanyadora, tots els concursants han d'estar molt contents del treball realitzat a Hondures.

Una tornada diferent de la de l'any passat

Sense cap dubte, la tornada dels finalistes de Supervivientes no tindrà res a veure amb la que van viure els concursants de l'any passat. Cal recordar que aquest van marxa de casa sabent que hi havia un virus que començava a aparèixer a la Xina. Sense pensar en cap moment que acabaria traspassant fronteres i que acabaria arribant a tot el món.

En aquest sentit, van ser molt sorprenents les imatges dels concursants veient el vídeo que resumia com el coronavirus havia arribat al nostre país. Una expansió que va obligar a tots els concursants a fer una quarantena. I vivint una final que res té a veure amb la d'enguany i tampoc amb la dels anys anteriors.