José Fernando Ortega

José Fernando Ortega reapareix canviat i amb bastants quilos de més

José Fernando impressiona amb el seu nou aspecte físic

José Fernando Ortega ha rebut una agradable visita al centre psiquiàtric de Ciempozuelos on està ingressat. Un jutge el va condemnar a un any més per saltar-se una ordre d'allunyament i, després d'anys allunyat dels mitjans, el fill d'Ortega Cano ha reaparegut molt canviat.

D'aquesta manera, tota esperança de reunir-se amb els seus aquest estiu van quedar completament trencades. No obstant això, José Fernando sí que ha pogut rebre visites, l'última, la de Glòria Camila que l'ha omplert d'il·lusió.

La jove es troba de vacances després d'un any treballant com a actriu. El documental de la seva germana va posar en escac la seva estabilitat i no veu el moment de poder desconnectar de tot. 

Però abans de posar rumb a la seva destinació de vacances, ha volgut anar a visitar el seu germà amb el qual ha compartit un curiós berenar. Amb una imatge molt lluny de la que estem acostumats, José Fernando apareix completament canviat.

El canvi físic de José Fernando Ortega

Ja són quatre anys el que fa que el fill de Rocío Jurado i Ortega Cano està ingressat al centre psiquiàtric San Juan de Dios. Els seus problemes d'addiccions el van portar a requerir ajuda de professionals i des de llavors no ha sortit al carrer.

Fins allà s'han anat desplaçant el seu pare i la seva germana per visitar-lo i, fins i tot Michu, la mare de la seva filla. A més, el jove ha estat en contacte amb tots ells per telèfon i ha seguit molt de prop el creixement de la petita Rocío.

Després de conèixer-se la decisió del jutge de retardar la seva sortida per saltar-se una ordre d'allunyament de fa anys, la seva família s'ha bolcat amb ell. Ara Glòria, acompanyada pel seu nòvio, decidia fer-li una visita abans de començar les seves vacances.

Un moment que l'actriu ha decidit compartir amb els seus seguidors d'Instagram on s'aprecia el brutal canvi físic de el jove. Amb bastants quilos de més, José Fernando posa somrient al costat del nuvi de la seva germana.

Fotomontatge de José Fernando Ortega amb la seva nova imatge
Fotomontatge de José Fernando Ortega amb la seva nova imatge | Instagram

Dos germans molt units desitjant passar més temps junts

No està sent gens fàcil per al fill d'Ortega Cano estar tant de temps separat dels seus. Quan va saber que havia de quedar-se un any més, la seva reacció no va ser del tot bona i li van prohibir les trucades i les visites.

Ara és conscient que no hi ha més remei i ha acceptat la situació. Un cop recuperats els seus drets, Glòria no va trigar a tornar a visitar-lo. La jove aprofita cada oportunitat per sorprendre'l i és evident la gran il·lusió que a ell li fa.