Jordi Cañas explota durant la seva participació a 'Tot es mou' i acusa Toni Soler d'intimidar a testimonis

Jordi Cañas acusa Toni Soler «de burlar-se d'algú perquè és testimoni i té por»

L'exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha explotat a TV3 durant la seva participació al programa 'Tot es mou'

L'exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, no ha pogut aguantar-ho més i ha aprofitat la seva participació d'avui dilluns al programa 'Tot es mou' de TV3  per arremetre contra el propietari de Minoria Absoluta Toni Soler. Arran de la declaració del passat dijous de Montserrat del Toro, la funcionària de justícia que va declarar contra els encausats pel judici del procés tot afirmant que «va sentir por», Soler no va poder evitar publicar una piulada  comentant la seva opinió sobre aquestes declaracions.

Així doncs, Cañas ha esclatat dient que el panorama real que s'està vivint és el de la gent que «es burla d'algú perquè és testimoni i té por. Et dono nom i cognoms?» ha preguntat a Albano Dante que ha estat contra qui finalment s'ha encarat. «Suposo que si una dona té por, no és per les seves alteracions al sistema nerviós com alguns han dit per Twitter. Com Toni Soler» ha afegit. 

«Alguns silencis es deuen a la cacera contra els testimonis»

Finalment l'exdiputat de Ciutadans ha comparat el que passa amb els testimonis amb una escena d''El Padrino 2' «quan fan entrat al germà d'un testimoni, Frank Pentangeli, per intimidar-lo i que no testifiqui contra la màfia» i ha afegit de forma contundent: «Pot ser, alguns silencis es deuen a la cacera contra testimonis i utilitzar mitjans públics per intimidar. És putrefacte». Durant el programa també ha aprofitat per posar en dubte, un cop més, el testimoni de Marta Torrecillas, la dona que va denunciar els policies per trencar-li els dits l'1-O. 

El rebuig contra les declaracions de Jordi Cañas per part dels espectadors del programa no s'ha fet esperar. Aquests han compartit la seva indignació a través de les xarxes socials i l'exdiputat de Ciutadans no ha dubtat en contestar alguna piulada amb un to més o menys sarcàstic.

  • Altres notícies: Sardà, sobre l'independentismes: «Estan instal·lats en el conflicte»