Jordi Cruz i Verónica Forqué

Jordi Cruz esclata pel que s'ha dit sobre Verónica Forqué: «No ho saben»

El popular cuiner de 'MasterChef' ha sortit en defensa del programa de TVE

La mort de l'actriu Verónica Forqué, que va ser trobada sense vida a casa seva a Madrid dilluns passat, ha generat nombroses reaccions per l'impactant del final. Una d'elles ha estat la del xef i jurat de 'MasterChef' Jordi Cruz .

Verónica patia depressió i el fet que posés fi a la seva vida va provocar que les xarxes es preguntessin per les causes profundes de la seva mort. La trista notícia de la pèrdua de Verónica Forqué ha generat comentaris crítics contra 'Masterchef Celebrity'. Molts acusen el programa d'aprofitar-se de la delicada situació de Forqué per generar continguts que seduïssin l'audiència.

El contundent comunicat de 'MasterChef' després de la mort de Verónica Forqué

'Shine Iberia', la productora del programa, va emetre un comunicat advertint que el programa es va gravar entre maig i juliol de 2021. Durant l'enregistrament, la productora assegura que Forqué «va afirmar moltes vegades que se sentia feliç i agraïda i ho va fer els mesos posteriors, tant en públic com en privat». Alhora, Forqué ha estat convidada especial als programes 'MasterChef Junior' i 'Mestres de la Costura' i estava treballant en una sèrie amb la mateixa productora.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'
Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity' | RTVE

Segons la Companyia, a 'MasterChef Celebrity' «el benestar, la seguretat i el respecte per la privadesa dels concursants és la nostra prioritat absoluta». En aquest sentit, asseguren que Verónica Forqué va decidir tant començar com finalitzar la seva participació en el programa quan i com ho va considerar, i amb el suport de la productora. Així, demanen «respecte per a ella i per a la seva família» en el comunicat.

Jordi Cruz esclata després de les dures crítiques a 'MasterChef'

El xef Jordi Cruz va rebre preguntes sobre l'assumpte a la gala de presentació de la Guia Michelin 2022 . El català va ser contundent amb aquells que volen tacar el nom del programa. «Qui digui això», assegurava, «no sap què diu i no té sentit comú», i justificava que no podia saber amb exactitud com estava l'actriu. «Estava una mica trista, però no sé quin nivell de tristesa tenia», va admetre.

Tanmateix, Jordi Cruz també ha destacat que durant els mesos de gravació Verónica Forqué va ser molt feliç al programa. «¡Superfeliç! De veritat! Aquestes coses es noten, i va crear vincles molt bonics amb tot l'equip. És per això que ara estem tots fets pols», lamentava. El membre del jurat de 'MasterChef Celebrity' va reconèixer que Forqué es va posar en embolics i va «muntar algun sidral a la televisió».

Però, segons, ells va fer que el programa fos «molt entretingut, molt divertit i molt entranyable». De fet, va dir que «va ser tot una mica esbojarrat, però ningú no pot posar en qüestió la seva gran carrera». De nou, tornava a insistir que «qui digui que 'MasterChef' no ha tingut tacte, que s'aguanti».

Jordi Cruz
Jordi Cruz ha esclatat després de les crítiques abocades a les xarxes contra 'MasterChef' | GTRES

Pepe Rodríguez també va donar la cara davant dels mitjans

El cuiner Pepe Rodríguez, un altre dels tres jurats de 'MasterChef', es va acostar dimarts passat al Teatro Español a acomiadar Verónica Forqué. El xef va afirmar que la gent del programa «l'estimava i la cuidava». El conegut cuiner es va mostrar afligit per aquesta inesperada notícia i va lamentar no haver-la trucat més els últims mesos.

En paraules de Pepe Rodríguez, l'actriu «eclipsava tothom». En aquest sentit, va revelar que Miki Nadal, «que és més llest que ningú», va afirmar en una ocasió que «ja podeu fer el que vulgueu, que aquesta és l'edició de la Forqué». Per acabar, Rodríguez va mostrar-se afortunat «de conèixer una persona diferent, una ànima tan pura, tan bona, que ho enfrontava tot amb l'humor». «És una actriu en tots els sentits, me'n vaig content perquè sé que ella és al cel. Gent amb el cor tan pur ha de ser-hi», tancava.