Primer pla de Karlos Arguiñano en un photocall

Karlos Arguiñano, emocionat: «Estem travessant un moment difícil»

El xef ha parlat de l'estat de salut de la seva dona

Karlos Arguiñano és un dels convidats fixos a 'El Hormiguero'. Ahir, dijous, va acudir al plató d'Antena 3 per a presentar el seu nou llibre, tot i que també va abordar molts altres temes d'actualitat.

Va aprofitar l'ocasió per a parlar de la família, sobretot de la seva dona, Luisi. Aquests últims mesos s'ha especulat molt sobre el seu estat de salut, volia deixar les coses clares d'una vegada.

Arguiñano va confirmar que la seva dona està «molt bé». I va afegir: «m'espera perquè li faci el sopar». I és que, al principi de la pandèmia, el xef va fer unes declaracions que van deixar preocupats els seus seguidors.

Durant molts mesos, la seva dona no volia sortir de casa perquè tenia por de contagiar-se, i ho va viure amb molta pena. «Al programa 'Dos parejas y un destino' vaig explicar que la Luisi estava molt trista, però se segueix comentant a les xarxes socials», afegia.

Karlos Arguiñano i Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Aquest dijous, Arguiñano va anar a 'El Hormiguero' | Antena 3

Ara, la pandèmia ha donat una mica de treva gràcies a la vacunació, i l'estat d'ànim de la família ha canviat totalment. A més, aquest any el Nadal serà molt especial per a ells, ja que estan a punt de sumar un nou membre a la família.

Karlos Arguiñano està esperant un nou net, que serà el número 13. Una de les seves filles recentment ha sortit de comptes, i confien que doni a llum en breu. Un motiu més de joia per al cuiner, que sempre ha estat molt pendent de la seva gent.

Al seu moment, va explicar a 'El Hormiguero' que els mesos de confinament se li van fer molt durs. «Estem travessant un moment difícil. Tinc onzes i, en nou mesos, no n'he abraçat cap», explicava emocionat.

Karlos Arguiñano a 'El Hormiguero'
Karlos va estar molt simpàtic durant tot el programa | Antena 3

En un moment donat del programa d'aquest dijous, es va posar seriós per a tractar un tema que el preocupa. «Som el país número u d'Europa en obesitat infantil, i això és un horror. La culpa la tenen els pares, i ho dic amb carinyo», va sentenciar.

Insistia en la necessitat de donar «menjar variat" als nens. «Una persona està ben alimentada quan menja una mica de tot i molt de res. No els pots donar espaguetis i pit de pollastre tres dies a la setmana», va afegir.

Karlos Arguiñano revela una afició oculta

El cuiner d'Antena 3 va confessar una de les seves grans passions, totalment desconeguda per al públic. «M'encanten les mangueres», va confessar davant la sorpresa de tothom.

Recorda que quan va muntar el restaurant fa 42 anys «van venir els de seguretat i em van dir que se n'havia de posar una. Doncs la vull com la dels bombers de Sant Sebastià», va apuntar. I aquesta afició va anar a més, sobretot quan va començar a anar a Madrid.

Karlos Arguiñano i la seva dona, Luisi
Karlos va confirmar que Luisi està millor | cedida

Coneixia la capital, sobretot de nit. «Alguna vegada, quan tornava de matinada, veia com netejaven el carrer d'Alcalá amb la manguera», i no es podia resistir. Baixava del taxi i «els donava 200 pessetes perquè me la deixessin fer anar cinc minuts».

Aquest tema va fer que Karlos recordés una anècdota de la infantesa. A l'escola «érem 60, i el que més lluny pixava era jo. No té cap secret», apuntava.

«M'agafava la punta de la cigala, li feia com un globus i feia xip-xip. I arribava a un arbre que hi havia a tres metres», va assegurar Arguiñano mentre el públic reia.

Pablo Motos li va preguntar si convidaria el president del Govern si anés a dinar al seu restaurant. Ell ho té clar. «No, li cobraria. Jo només convido els meus amics».

I, en aquest sentit va afegir: «I a algú que no tingui diners». Per a ell, «el més dur en aquesta vida és que arribi l'hora de dinar i que hi hagi gent que no tingui per a menjar».