Yoli de 'GH 15'

La desgràcia de Yoli de 'Gran Hermano', recorda al que ha passat amb Verónica Forqué

Yoli confessa que està vivint un moment molt complicat a la seva vida i demana ajuda

La mort de Verónica Forqué, no només ha obert un debat sobre la salut mental. En paral·lel, també ha animat moltes persones a explicar la seva experiència. Des d'aquest passat dilluns 13 de desembre, en què l'actriu fou trobada morta a casa seva, molts famosos han lamentat la seva mort i han demostrat empatia per les circumstàncies que la van dur a posar fi a la seva vida.

Ja ho hem vist a 'Todo es verdad', on Angy va explicar com d'identificada se sentia amb Forqué. I ara, Yoli, coneguda per la seva participació a 'Gran Hermano 15', ha fet un pas endavant i ha confessat la crisi personal que travessa, un moment difícil que l'ha obligat a fer una parada a la seva vida i demanar ajuda de professionals.

 
 

Yoli confessa la tragèdia de la seva vida

La popularitat de Yoli va començar quan va posar un peu a la casa més famosa de Guadalix. Començava 'Gran Hermano 15'. Allà va conèixer coneixeria a qui es va convertir en el pare de la seva filla Valeria, Jonathan. L'amor va néixer entre els dos, i nou mesos després d'acabar el reality, va néixer la filla.

Primer pla de Yoli de Gran Hermano 15
Yoli ha demanat ajuda professional | Mediaset

Tot i això, la relació no va acabar gens bé i el 2019 hi van posar fi. La vida de l'exgran germana es va convertir, doncs, en una finestra oberta a tot el públic. La seva activitat a les xarxes socials i al seu canal de 'Mtmad' es va incrementar i va començar a relatar-hi els aspectes del seu dia a dia.

Al seu canal, ha explicat que ha recorregut a l'ajuda professional per tractar els problemes de salut mental. Rotunda, desvela que «és esgotador posar-me una màscara i dir que tot és fantàstic quan estic passant una situació força aclaparadora», i si bé assumeix que abans tant li feia plorar o riure, ara «la meva ment ha esclatat, ara tinc por». Al vídeo d''Mtmad', l'exconcursant de 'Gran Hermano' parla directament amb el seu terapeuta i li explica que «m'esclatarà el cap».

El problema de les xarxes socials

Molts famosos s'han queixat sobre l'assetjament i els insults que reben a les xarxes socials. Verónica Forqué, per exemple, després del seu pas per 'Masterchef Celebrity', es va convertir en objecte de burla. Si abans l'actriu no era discutida per les seves interpretacions cinematogràfiques i teatrals, el seu comportament al programa de TVE va generar moltes crítiques.

Ningú va saber veure que la seva manera de ser era fruit d'un desequilibri mental i la van fer servir com a objecte de mofa. Afegint, potser sense saber-ho, més llenya a un foc que cremava discretament des de feia temps.

Yoli de 'GH 15'
Yoli fa anys que treballa com a influencer | Mediaset

Ara Yoli, també denuncia com alguns dels seus seguidors l'ataquen, no només amb ella, sinó també a la família. Assegura que està cansada d'haver de repensar cada paraula o fotogrfia que publica per evitar ser el focus de les crítiques. La d'Albacete sempre ha gaudit de popularitat a les xarxes socials, però d'un temps ençà, se sent superada. En el mateix vídeo, davant el terapeuta, admet i recorda que «ningú està preparat perquè el perjudiquin cada dia psicològicament». 

Yoli es planteja prendre una decisió dràstica

Per molt que ho hagi intentat, segons ella mateixa, les burles i les crítiques que rep a les xarxes li han acabat passant factura i necessita aturar-se. Visiblement emocionada, Yoli lamentava haver de prendre una decisió dràstica pel seu bé —de fet, ha arribat a plantejar-se deixar la seva feina com a influencer—, però de moment està centrada a curar-se amb suport professional. Amb ells i el suport de la seva família, confia a poder avançar i superar la crisi personal que passa.