Primer pla de la reina Sofia mig somrient

La reina Sofia se'n va d'Espanya: «Està greu de salut»

La reina Sofia ha hagut de fer un viatge per una causa de força major

La reina Sofia, de 83 anys, no està travessant un bon moment. I és que recentment ha mort la seva retratista, Sylvia Polakov. Això sense oblidar que porta mesos veient com surten a la llum les aventures amoroses i financeres del seu marit.

 

Per acabar-ho d'adobar, ara ha rebut una notícia que la té molt preocupada i lque l'ha portat a sortir d'Espanya. En concret, tal com ha revelat 'Informalia', se n'ha anat a Grècia a causa del mal estat de salut del seu germà, Constantí, de 81 anys.

La reina Sofia viatja a Atenes per a fer costat al seu germà, el rei Constantí

Ahir, dijous, va ser quan la mare de Felip VI va emprendre el viatge cap a la seva terra natal, Grècia.

Pel que sembla, segons 'Informalia', primer va assistir al concert que Raphael va fer a Madrid. No hi podia faltar perquè el cantant és un gran amic seu des de fa anys.

Tot i això, no es va quedar fins al final de l'espectacle. No ho va fer perquè va agafar un vol cap a Atenes. Després d'assabentar-se que el seu germà, Constantí, està malament de salut, va viatjar cap a Grècia per a estar amb ell i amb tota la família.

Constantí de Grècia i la reina Sofia
La reina Sofia ha anat a Atenes per a estar amb els eu germà | GTRES

 

El greu estat de salut del germà de la reina Sofia

Pel que s'ha revelat fins ara, el tiet matern del rei d'Espanya està ingressat en una clínica privada de la capital grega a causa d'una pneumònia i un edema pulmonar.

Dimecres, era a casa seva i es va començar a trobar malament. Per això va ser traslladat immediatament al centre de salut de Kranidi i, poc després, es va prendre la decisió de portar-lo a Atenes. A la nit el van ingressar a l'hospital, i des d'aleshores que hi és.

El príncep Nicolau, el seu fill, i Anna Maria, la seva dona, han estat amb ell en tot moment. I a ells ja s'hi ha sumat Sofia.

Constantí de Grècia i Anna Maria de Dinamarca
Anna Maria en tot moment ha fet costat al seu marit | GTRES

Les últimes notícies sobre l'estat de salut de Constantí són que roman estable. Així mateix, s'ha vingut a indicar que està rebent oxigen, tot i que en cap moment s'ha procedit a intubar-lo.

La situació preocupa tota la seva família, i fa temps que està greu de salut. Bona mostra d'això és que els últims anys ha hagut de ser intervingut del cor i ha patit diversos vessaments cerebrals, segons 'ABC'.

Com a conseqüència d'això, ha tingut problemes de mobilitat que han fet que hagi d'anar en cadira de rodes. I així se'l va veure el mes d'octubre al casament del seu fill menor.

Constantí de Grècia amb cadira de rodes
Fa temps que el rei Constantí va amb cadira de rodes | GTRES

De moment, es desconeix si els seus altres fills, que viuen a Espanya i als Estats Units, viatjaran a Atenes. Ens referim a Alèxia, que resideix a les Canàries, a Pablo i a Philippos.

Així mateix, tampoc se sap si el Felip VI i Letícia o les infantes Elena i Cristina hi aniran. Això sí, han començat circular rumors que indiquen que és possible que Joan Carles I podria anar a Grècia per a recolzar la seva dona i per a donar ànims i energia al seu cunyat.

Per ara, tot són suposicions. Caldrà esprerar per a veure com evoluciona Constantí i si els familiars que té lluny decideixen desplaçar-se a la capital grega.