Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco envia un missatge a la seva mare Rociíto per l'aniversari

David Flores no guarda rancúnia a Rocío Carrasco i vol parlar amb ella

David  Flores  Carrasco, fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, està passant per un dels moments més controvertits de la seva vida. És famós des que era petit, però no ha volgut cridar mai l'atenció dels mitjans i des de fa uns mesos està en boca de tots. La seva mare ha protagonitzat un documental que ha fet història dins la premsa del cor i ja no hi ha marxa enrere.

David Flores fa molt de temps que no té relació amb Rocío Carrasco, però no ha perdut mai l'esperança que tot s'arregli. L'última a fer una crida pública ha estat la seva germana Rocío Flores, qui també fa força anys que no parla amb Rociíto. La col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa' ha fet unes declaracions a l'esmentat espai televisiu que estan sent molt comentades.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores amb el seu germà, Rocío Carrasco i Antonio David Flores.
David Flores Carrasco ha patit molt per la guerra entre Rociíto i Antonio David. | La Noticia Digital

Rocío Flores assegura que el seu germà David està disposat a reconciliar-se amb Carrasco, ja que ell mai no hi ha tingut cap problema. Recentment ha estat l'aniversari del jove i la protagonista de 'Contar La Verdad Para Seguir Viva' no l'ha felicitat. No obstant això, ell no li guarda rancúnia i «hi serà sempre», segons la tertuliana de Telecinco

David Flores Carrasco es nega a parlar amb cap periodista, ja que sap que és el millor per passar inadvertit i no convertir-se en notícia. El problema és que el seu entorn parla amb freqüència, així que està contínuament al punt de mira. Hi ha molts periodistes que pensen que certes persones transmeten la informació que vol.

La jove Rocío ha comentat a 'El Programa de Ana Rosa' que el discret David no té cap problema  amb la seva mare Rociíto. Segons alguns mitjans, aquestes declaracions han estat consentides per l'implicat, ja que fan referència a un tema molt personal. Tanmateix, tot fa pensar que no portaran enlloc perquè Carrasco segueix sense estar preparada per reconciliar-se amb els seus fills.

David Flores Carrasco, afligit: «No entenc res»

David Flores té una relació molt especial amb la seva germana Rocío perquè tots dos comparteixen el mateix drama familiar. No tenen relació amb Rocío Carrasco, que assegura que encara no té forces per mantenir una conversa amb els seus fills. El temps passa i segueix sense fer un pas endavant perquè suposadament el seu equip mèdic no li ho recomana.

Rocío Flores pensava que la situació s'acabaria arreglant en un moment o altre, però fa uns mesos va perdre l'esperança. «Cada vegada estic més perduda i cada cop ho entenc tot moltíssim menys», declara a 'El Programa de AR'. No seria estrany que el seu germà David estigui commocionat per aquest esperit derrotista.

David Flores Carrasco va fer 23 anys el 15 de desembre i no ha rebut cap felicitació per part de Rociíto. De totes maneres, no està molest amb ella perquè entén que la situació és força complexa. L'únic que vol, segons la seva germana Rocío, és mantenir una conversa i deixar enrere tots els fantasmes del passat.

Rocío Flores explica la veritat: «No creixem junts»

Rocío Carrasco no només no té relació amb els seus fills David i Rocío, tampoc no es parla amb la seva germana Gloria Camila Ortega. Rocío Flores ha explicat a 'El Programa de Ana Rosa' que no entén com va sorgir aquesta enemistat, però sap que ve de lluny. A més, va intentar que Rociíto els ho expliqués, encara que mai va tenir resposta coherent.

«He preguntat moltes coses, però no se'm donava explicació perquè era el que calia i ho havia d'acceptar. Quan vivia amb la meva mare, en poques ocasions teníem relació amb ells, no vam créixer junts», declara. Inclou José Fernando Ortega, l'altre germà de Carrasco que tampoc té tracte amb ella.