Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El presentador Jordi González

Jordi González amenaça de demandar als qui acusen de trampes a 'GH Dúo'

Alguns programes insinuen que Telecinco ja té al guanyador d'aquesta edició

El presentador Jordi GonzálezJordi González va advertir als que acusen el programa de fer trampes | TELECINCO

 

'GH Dúo' és un programa distès en el qual la broma i els somriures estan assegurats. Ara bé, a vegades les coses es posen serioses al plató de Telecinco. Tant, que el presentador del debat, Jordi González, ha amenaçat de portar fins als jutjats tots aquells que donin a entendre que hi ha trampa en el concurs. 

El català va anunciar aquesta bomba en el programa del passat diumenge, arran dels  comentaris que corren per les xarxes socials i que donen per suposat que el programa ja té un guanyador pactat. 

«Que vagin a denunciar-ho als jutjats, perquè si no, seré jo qui vagi a denunciar-los a ells»

En aquest sentit, el presentador va ser contundent: «Cada vegada que acabem una gala hi ha diversos mitjans que publiquen que Telecinco ja té un guanyador. És una cosa que sempre fan i no ho entenc». Tanmateix, González deixava caure una amenaça: «Des d'aquí vull dir-los a tots ells que deixin de publicar una mentida. O millor, que vagin a denunciar-ho als jutjats, perquè si no, seré jo qui vagi a denunciar-los a ells». 

Aquesta no és la primera vegada que el concurs ha d'enfrontar-se a comentaris com aquest. De fet, al principi de l'edició va ser Jorge Javier Vázquez qui va haver de donar un toc d'atenció als que malmeten sobre el concurs. En aquesta ocasió, el perjudicat va ser el col·laborador d''El Programa de Ana Rosa', Alessandro Lequio, qui va dir que el programa havia pactat amb el concursant Kiko Rivera. Aquest rumor va saltar després que el fill de la cantant Isabel Pantoja expliqués en el programa els problemes que havia tingut amb les drogues. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La bomba de Kiko Rivera

Per la seva banda, Vázquez va dir: «Que gent que treballa en el mitjà digui que estava pactat amb la productora... Tu et penses que una productora, tenint aquesta bomba, ho emetrà a les 00.45 de la matinada? És que ho haguéssim tret a les 23.00 de la nit». No obstant això, la de González no seria l'única vegada que es demanda a una persona per insinuar trampes a programes. De fet, la periodista Mila Ximénez, va fer-ho amb Dulce, la cuidadora de Chabelita, per deixar entendre que havia tingut suport durant la seva participació en el concurs 'Supervivientes'.

Jorge Javier a 'GH DÚO'
Jorge Javier Vázquez també va haver d'escoltar comentaris sobre la confessió de Kiko Rivera | TELECINCO