Presentador Jordi González al plató de Supervivientes

Jordi González sorprèn: «Tinc clar quan moriré»

El presentador de 'Conexión Honduras' ha estat entrevistat a TV3 i ha deixat a tothom sorprès amb la seva predicció

Jordi González ha tornat als platós de TV3, on va començar la seva trajectòria professional com a presentador. El veterà comunicador de Telecinco ha estat entrevistat per Xavi Canalias al programa 'Planta Baixa'. Sorprenentment, el presentador de 'Conexión Honduras' ha afirmat que «no tornaria a TV3 perquè ja he treballat per a ells», tot i guardar-li molt d'afecte a la cadena.

Jordi, que té 59 anys, acumula 36 anys de professió en el món televisiu. A més, actualment triomfa presentant els 'realities' més 'top' de Telecinco, com 'Supervivientes'. «El més important de la vida és el cap, el que hi ha aquí dins», ha confessat després d'admetre que està gaudint de la vida que sempre ha volgut viure i, a més, assegura que està molt orgullós del que ha aconseguit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La predicció de Jordi González en una entrevista a TV3

Després de parlar sobre la seva extensa carrera com a periodista i presentador, Xavi Canalias ha recordat que el pròxim 26 de setembre, Jordi González compleix 60 anys. Així doncs, li ha preguntat pel seu futur i Jordi ha respost que «cada deu anys llegeixo 'Cent anys de solitud', és veritat. I espero llegir-lo dues vegades més... », ha confessat, referint-se al famós llibre de Gabriel García Márquez. 

«Et dono una primícia: estic en condicions de dir-te que moriré als 78 anys, per causa d'un infart, en un avió», ha assegurat el presentador de Telecinco davant la mirada atònita de l'entrevistador. «Això com ho saps? És instint?», pregunta Canalias. «Ho sé des de sempre. Als 14 o 15 anys ho vaig tenir molt clar. En aquell moment deia: Moriré molt vell, molt vell, molt vell. Quan vaig a fer-me una analítica de sang és per fer alguna cosa. Què et sembla?», ha sentenciat molt contundent.

«No sé si està marcat, és una cosa que jo sé»

«Escolta, ara no entrarem en qüestions metafísiques, però 78 anys està força bé, eh?», ha assegurat el convidat. «Dient-me això, tots tenim un destí?», ha preguntat Canalias. «No. Penso que el tinc jo. No sé si està marcat, és una cosa que jo sé», ha assegurat González després d'admetre que li passa també amb altres coses: «Igual que sé si una dona tindrà un nen o una nena quan està embarassada». «Sempre ho encertes?», ha preguntat sorprès el col·laborador. «Sempre», manifesta González.

«Et bases en alguna cosa?», ha preguntat Xavi Canalias. «Res, veig... no ho sé. És més, els he dit a noies que estaven embarassades sense saber elles que ho estaven», ha afirmat el presentador de 'Supervivientes'.

«En tot aquest temps només he conegut a quatre persones i són cretines»

Després d'aquesta estranya confessió de González al programa 'Planta Baixa', el presentador ha volgut parlar sobre com ha viscut tots aquests anys dins la televisió, i ha confessat la raó per la qual no vol escriure un llibre sobre la seva carrera professional.

«En tot aquest temps només he conegut a quatre persones, quatre, que són quatre persones cretines. És clar, jo no puc fer un llibre sense parlar d'aquestes quatre persones perquè formen part de l'univers de la tele, perquè a més, les quatre, quina casualitat, fan televisió. Llavors, o no les esmento, que seria absurd, o les esmento, i això no vull fer-ho», ha sentenciat.