Tom Brusse i Sandra Pica parlant amb la policia a Madrid el 25 d'octubre de 2020

Sandra Pica pren una decisió i sentencia el concurs del seu nòvio, Tom Brusse

La jove ha decidit acceptar la proposta que li ha fet l'organització de 'Supervivientes'

Tom Brusse no para de saltar de concurs a concurs amb les seves parelles sentimentals. Primer va ser amb Melyssa Pinto a 'La isla de las tentaciones', i després a 'Supervivientes' amb Sandra Pica, la seva nova parella, qui en principi s'havia de quedar a Espanya. Quan no porten ni un mes de concurs, la decisió d'anar junts al programa ja ha tingut conseqüències: Pica ha decidit trencar amb el jove empresari. En lloc de donar-li estabilitat i suport incondicional a la televisió, la catalana ha aprofitat les seves aparicions en pantalla per sembrar els dubtes i ha assegurat que ja no sap què sent pel supervivent.

Per si tot això fos poc, Sandra contínuament publica històries a Instagram que conviden a la confusió i, aprofitant això, ha trobat la manera de colar-se a 'Supervivientes', un programa que per cert no trepitjaria d'una altra manera. La nòvia de Tom volia parlar amb ell per aclarir els seus sentiments i dir-li que potser ho haurien de deixar i emprendre camins per separat. No obstant això, fa uns dies Sandra va abandonar aquesta idea, ja que considerava que no era el moment.

En aquell moment li van oferir que fes una videotrucada amb Tom en directe i ho va rebutjar, però ara que la cadena li ha proposat viatjar fins a Hondures per parlar amb el seu nòvio, Sandra Pica no s'ho ha pensat dues vegades i ha acceptat els bitllets que la portaran a retrobar-se amb ell i a tenir l'esperada conversa davant de tot Espanya. I per a donar més impacte a l'assumpte, Sandra s'ha mostrat molt confosa a plató i ha assegurat que no té clara la decisió, però ha afirmat que volarà a Hondures i participarà en aquesta trobada tan mediàtica.

Sandra dubtava de si parlar amb el seu nòvio és el més adequat en un moment en què aquest només necessita suport i ànims per a seguir assolint metes dins de 'Supervivientes', però pel que es veu, ha decidit prioritzar el seu benestar personal i plantar-se a l'illa per posar la qüestió sobre la taula i trencar la relació per a emprendre camins per separat. En el cas de Sandra, segurament amb una altra cara coneguda de qui ja es comença a parlar a les tertúlies televisives.

Abans de volar cap a Hondures, la jove es farà proves PCR per a garantir a l'equip de 'Supervivientes' que està lliure de contagi i que no suposarà cap risc per a la resta de concursants.

La nova il·lusió de Sandra Pica

Durant l'estada de Tom Brusse a 'Supervivientes', Sandra Pica s'ha fet un fart de penjar vídeos i fotos a les xarxes socials on surt acompanyada de Julen, tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa', amb qui ha compartit moments de molta complicitat. Per part seva, Sandra assegura que només són amics i que en cap moment ha passat res entre ells, però el fet el naixement d'aquesta amistat hagi coincidit amb la decisió de la catalana de trencar la relació amb Tom ens fa creure que passa alguna cosa.

D'altra banda, dissabte passat al 'Deluxe' també es va posar sobre la taula que Sandra podria tenir alguna cosa amb Diego, de 'La isla de las tentaciones', cosa que la mateixa Pica nega assegurant que només van parar perquè aquest li havia ofert participar en un videoclip i ella ho va rebutjar. No obstant això, sembla que hi ha informacions que apunten que Diego i Sandra van passar un cap de setmana junts, tot i que de moment no hi ha proves d'aquesta trobada.