Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell

Jordi Sànchez surt de l'UCI: «Està fora de perill»

L'actor aconsegueix superar la Covid-19 després d'un mes ingressat a l'UCI

L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell
Jordi Sànchez es recupera positivament de la Covid-19 | Instagram

Jordi Sànchez ha estat un mes ingressat a l'UCI després d'haver donat positiu en Covid-19. Des que es va fer pública la notícia, molts companys de professió han volgut mostrar la seva preocupació per l'estat de salut del català. Tot i això, la família va fer públic un missatge en què demanava que es respectés la intimitat de Jordi.

A més, fa una setmana vam saber que l'actor estava recuperant-se positivament, o almenys així van expressar-ho les seves companyes de 'La que se avecina' Paz Padilla i Nathalie Seseña -actriu que interpreta a Berta, dona d'Antonio Recio-: «Avui feliç de saber que estàs cada dia millor i millor! Cada dia més a prop de tornar a jugar! Xerrar i gaudir!» escrivia Nathalie donant a entendre que aviat sortiria de l'UCI.

Jordi Sànchez surt de l'UCI

Un dia abans de l'estrena de la seva obra de teatre 'Asesinos todos', Jordi Sànchez va haver de ser ingressat a l'UCI per coronavirus. Afortunadament, avui dimarts 9 de març, s'ha informat que l'actor ha pogut abandonar la unitat de cures intensives i que la seva vida ja no corre perill. 

«Estem molt feliços d'anunciar que Jordi ha sortit de l'UCI i està fora de perill. Esperem que en breus tingui l'alta mèdica i pugui tornar a casa per recuperar-se amb la seva família. En el seu nom i en el de la seva família, volem agrair totes les atencions que està rebent per part dels professionals sanitaris i les mostres d'afecte rebudes per part dels seus companys, productors, directors, amics i seguidors, i també el respecte que han mostrat els mitjans de comunicació durant tot aquest temps», ha assegurat l'agència que representa a Jordi Sànchez. 

La publicació, que ja compta amb més de 5.000 'm'agrada', ha rebut desenes de comentaris dels seguidors de Jordi Sànchez, que s'alegren per la seva recuperació i li envien ànims per acabar de superar la Covid-19.

L'homenatge als Goya

Des que va ser ingressat, Jordi Sànchez ha rebut molts missatges a través de les xarxes socials. El català és una persona molt estimada en el sector de la interpretació i, com no podia ser d'altra manera, ha estat present en la gala dels premis Goya.

Carlos Areces, company de Jordi Sànchez a 'La que se avecina', ha aprofitat l'entrega del premi Millor Curtmetratge de Ficció per tenir un bonic gest amb l'actor: «Una abraçada molt forta per al company Jordi Sànchez, esperem que es recuperi aviat».

Jordi és una persona molt amable i afectuosa, possiblement per això ha rebut centenars de missatges. Ara bé, els seus companys i seguidors poden estar més tranquils perquè aviat rebrà l'alta. Tot i que ha sortit de l'UCI, encara haurà de romandre uns dies ingressat fins que per fi pugui tornar al seu domicili.