Jorge Bárcenas i Victoria Federica.

Jorge Bárcenas, nòvio de Victoria Federica, descobreix la deslleialtat que trenca la parella

Jorge Bárcenas està en boca de tots després dels últims esdeveniments

Jorge Bárcenas, DJ de professió, era un jove normal fins que Victoria Federica va aparèixer a la seva vida i el va convertir en el personatge del moment. La premsa ha investigat la seva vida per saber qui és la persona que ha robat el cor a la neboda del rei. Després de mesos seguint els seus passos, els reporters han assegurat que no té res a amagar.

El jove pertany a una família acomodada, no necessita la fama de ningú i l'únic que ha fet és donar suport a la seva xicota. Victòria Federica de Marichalar li ha explicat què passa a la Casa Reial, però ell no traurà mai a la llum cap detall. El problema és que alguns periodistes no necessiten la confirmació de ningú: saben què hi ha i no dubten a parlar de certs temes.

Imatge de la parella.
Jorge Bárcenas pertany a una família acomodada. | Instagram 

Jorge ha descobert, gràcies a una informació de l'experta Pilar Eyre, que a la família de Victoria es va produir una doble infidelitat. El rei emèrit Joan Carles I estava casat amb Sofia de Grècia, però realment mantenia relacions amb Corinna Larsen. A més, el pare de Felip va enganyar Corinna amb una dona que vivia a València.

El jove sap que la deslleialtat ha trencat la parella i que actualment Joan Carles gairebé no té contacte amb la reina emèrita. És un secret de domini públic, encara que molta gent prefereix no parlar del tema per no generar repercussió. El DJ s'ha convertit en una cara molt cotitzada perquè que n'opina Victoria Federica.

Jorge Bárcenas, sorprès: «Vida o mort»

Jorge gaudeix d'una relació estable amb Victoria Federica i mai no han protagonitzat cap escàndol, de fet són la parella del moment. La jove s'ha convertit en una influencer de primer nivell i, segons expliquen a 'Viva la Vida', cobra 3.000 euros per esdeveniment. Les marques es barallen per treballar-hi, ja que saben que tot el que promociona arrasa al mercat.

Jorge Bárcenas i Victoria Federica, molt carinyosos
Jorge Bárcenas té molta complicitat amb la parella. | GTRES 

Bárcenas s'ha quedat impactat amb la darrera informació que Pilar Eyre ha publicat a la revista 'Lecturas'. Segons la periodista, Corinna Larsen va estar al costat del rei emèrit en el pitjor moment, tot i que era conscient de la infidelitat. Aquest detall corrobora que la relació de Joan Carles i Sofia està completament acabada i, de fet, ella li va donar l'esquena.

Victoria, gràcies a les dades de Pilar Eyre, sap què va passar quan l'amant del seu avi Joan Carles va descobrir la infidelitat. «Corinna es va posar furiosa, va deixar Madrid i es va traslladar a viure a Londres amb el fill. Tot i això, quan el rei es va sentir malament i va haver de ser intervingut a Barcelona a vida o mort, va córrer al seu costat».

El pare de Felip VI no es va portar bé amb Sofia i va arribar un punt on l'emèrita va tocar fons. Per això va estar a l'operació de Joan Carles i es va quedar «tranquil·lament a casa seva» mentre Corinna li donava suport.

Jorge Bárcenas coneix els secrets de Victoria

Jorge s'ha convertit en el personatge del moment i està sotmès a molta pressió, ja que tots volen saber què fa en la seva privadesa. Treballa de DJ en una coneguda discoteca madrilenya i mai ha generat cap enrenou. La premsa el persegueix des de fa mesos i és complicat trobar algú que tingui alguna cosa dolenta a dir sobre ell.

Bárcenas té informació important sobre Victoria Federica perquè viuen junts i ella hi confia plenament. Però tot fa pensar que mai no filtrarà cap dada sucosa i que guardarà els secrets de la influencer fins al final. Està plenament integrat a la família i, segons ha sortit publicat, té una relació estupenda amb la infanta Elena de Borbó.