Jorge Fernández revela que pateix una malaltia

El presentador d'Antena 3 ha revelat que el motiu que hagi perdut 9 quilos en un any i estigui tan prim és a causa d'una malaltia digestiva contra la que està lluitant.
Jorge Fernández revela que pateix una malaltia digestiva | INSTAGRAM

 

El presentador Jorge Fernández travessa un moment delicat de salut. Cansat que se’l critiqui pel seu físic esquàlid, i per la pèrdua de pes progressiva que arrossega en els últims temps, ha volgut confessar que pateix un problema de salut que li impedeix guanyar pes de manera regular: «És cert que he perdut 8 o 9 quilos en el darrer any a causa d’un problema digestiu que m’està costant molt solucionar». 

 

«Estic en les millors mans possibles i espero que ben aviat, pugui assimilar la quantitat de nutrients necessaris per a tornar al meu pes real. Quan tens el sistema digestiu afectat, el teu sistema immunològic es ressent», ha assenyalat Fernández.

El presentador confessa que està fart d'escoltar crítiques pel seu físic

A través d’Instagram, el presentador d’Antena 3 relatava el moment delicat que està travessant, acompanyant-ho d’una fotografia amb el seu físic i a la vegada explicant que fa un any que pateix aquest trastorn: «Tampoc és qüestió d’anar un per un explicant que fa més d’un any que arrossego trastorns intestinals i que per molt que mengi, el menjar es fermenta a l’estómac i després no va a on ha d’anar. El 80% del teu benestar passa per la salut intestinal, i si no la tens, difícilment estaràs bé en la resta d’aspectes. No ajuda gaire que la majoria de gent, sense conèixer-me i ni tan sols preguntar-me què em passa, em digui amb el morro arronsat allò de: ‘Que prim estàs no? Menja alguna cosa!' Al final de dia, creieu-me que arriba a afartar!».

 

  

Tot i l’aspecte físic que pugui presentar, Jorge Fernández ha assegurat que el que li importa realment ara, no és tant el seu aspecte físic, sinó curar-se: «Ara no em preocupa tant el meu físic, em preocupa curar-me i tornar a assimilar nutrients. Això ho aconseguiré utilitzant eines com el dejuni intermitent, que en el meu cas concret, ha fet que perdi pes però que a la vegada millori la meva microbiota [microorganismes de l'intestí humà]. I en això estem, en la lluita per la salut que sens dubte és el més important», ha sentenciat el presentador, esperançat en la seva recuperació.

 

 

També et pot interessar...