Jorge Javier Vázquez parlant

Jorge Javier Vázquez entra en pànic en ser assenyalat pel seu entorn: «Maltractador»

Jorge Javier ha viscut un moment molt tens durant la seva última intervenció a 'Sábado Deluxe'

Jorge Javier Vázquez, presentador estrella de Telecinco, té a l'esquena una dilatada trajectòria que li ha permès sortir il·lès de moltes situacions. I encara que és conscient que les paraules tenen molta repercussió, en cap moment s'ha censurat per quedar bé amb el públic.

Però, el problema és que l'audiència està cansada de tolerar certs atreviments i la situació cada cop és més greu. Aquest dissabte passat, Jorge Javier Vázquez va entrevistar la cantant Massiel al programa 'Sábado Deluxe', una intervenció que semblava que aniria sobre rodes.

I és que cal recordar que tots dos comparteixen certs moments fora de càmeres, fins i tot gaudeixen d'una lleugera amistat. Tot i això, l'artista ha demostrat ser un personatge independent i no està disposada a guardar silenci per ningú.

Per això, Jorge Javier va quedar-se sense paraules quan Massiel li va dir una cosa que suposadament pensa molta gent: «Ets un gran maltractador». Les xarxes socials van aplaudir el comentari de la intèrpret, però el presentador va exigir que la cantant donés explicacions. Assegura que ell no ha tingut mai un comportament inadequat amb ningú, malgrat que pugui tenir un caràcter complex.

Tot va començar quan el comunicador català va preguntar-li a la cantant sobre els últims moviments de Miguel Bosé. Sí, perquè recordem que l'artista no té bona fama i la gent que ha treballat al seu costat no en té un bon record.

La convidada de 'Sábado Deluxe' ha donat la cara per Miguel, ja que entén que la seva situació és força complicada i cal permetre-li certs errors.

«Néixer en aquesta família i mantenir-la sencera és una càrrega i això de ser una figura eròtica implica estar només el 80 per cent de la teva vida», declarava sobre això. Tot anava bé fins que Jorge li va portar la contrària a la seva convidada i aquesta el va rebatre.

Jorge Javier, mut: «No es pot maltractar tothom»

Jorge Javier Vázquez considera que les actituds de Miguel Bosé són completament inadmissibles, ja que té problemes amb molta gent. Recordem que el cantant acaba d'escriure un llibre autobiogràfic, 'El hijo del Capitán Trueno', i aquesta aventura ha estat força complicada. «La gent de l'editorial ha acabat fins al monyo d'ell, o és que es pot maltractar tothom per ser Bosé», comentava el presentador.

Massiel no va quedar-se callada després d'aquestes paraules i va llançar-li un atac que no ha deixat indiferent ningú. «Tu has sigut un gran maltractador de la gent, tu tens el que és teu», li va deixar anar la cantant. Aquesta frase ha tingut una repercussió especial perquè la cantant i el presentador tenen una complicitat que traspassa la petita pantalla.

El català va quedar-se sense paraules durant uns segons, ja que no podia creure que la seva convidada l'ataqués així d'oportunista. Com que l'ha entrevistat moltes vegades i fora de càmeres gaudeixen d'un vincle força especial, ningú esperava que la cantant contestés així. De fet, ni tan sols el mateix comunicador, que ja té una àmplia experiència en aquestes situacions.

«Em sembla que per donar una resposta em poses en una situació que no em mereixo, em sembla molt injust. Podré tenir promptes, però no se'm pot dir maltractador. Això que quedi ben clar», va respondre el líder de 'Sábado Deluxe'.

Jorge Javier Vázquez torna a vèncer: «Ho retirem»

Jorge Javier va exigir-li a Massiel que rectifiqués i aquesta no va trigar a obeir aquestes ordres. «Ho retirem, amb mi ets collonut», va comentar la cantant. La veritat és que tots dos gaudeixen de certa amistat, per això ningú va entendre l'atac de l'entrevistada.

Actualment, el comunicador català travessa per un moment mediàtic força complicat, per això ha de tenir molta cura, ja que els seus enemics aprofiten qualsevol oportunitat per atacar-lo, per això el comentari de la cantant no ha fet més que augmentar la tensió.