Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco

Jorge Javier Vázquez decideix deixar-ho durant un temps i no és per Massiel

Jorge Javier pren una decisió que afecta directament la seva carrera professional

El passat dissabte 11 de desembre, Jorge Javier Vázquez va protagonitzar un dels moments més tensos de la nit. Concretament, la seva entrevista a Massiel va complicar-se després d'un comentari polític que no va agradar gens al presentador.

Encara que Jorge va intentar que les paraules de la cantant no l'afectessin, finalment es va plantar quan la cantant el va qualificar de «maltractador». I és que no li va agradar en absolut que quedés qüestionat per la seva manera de tractar els treballadors del medi.

Per la seva banda, el de Badalona combina diferents projectes professionals, però el teatre és el que més il·lusió li genera. Tot i això, Jorge ha arribat a prendre una decisió que afecta de ple la seva obra teatral 'Desmontando a Séneca'.

Jorge Javier Vázquez decideix no pujar als escenaris

El teatre sempre ha estat una de les grans passions de Jorge Javier. De fet, fa anys va començar a pujar als escenaris com a principal protagonista de les obres que representava. D'aquesta manera, compaginava el seu treball com a presentador de 'Sálvame' i dels 'realities' més importants de 'Mediaset'.

Imatge de Jorge Javier posant al costat d'un cartell de la seva obra de teatre
Jorge Javier no tornarà al teatre fins al 12 de gener | Instagram

Encara que hi ha qui apunta que 'Desmontando a Séneca' no ha complert les expectatives del presentador, Jorge segueix il·lusionat. Sigui a conseqüència de la pandèmia o no, el cert és que els teatres als quals assisteix no s'omplen. Per això, alguns van posar en dubte la laringitis aguda de fa setmanes i per la qual va haver de suspendre la seva obra a Llorca.

Ara, però, Vázquez ha pres una decisió que afecta directament la seva carrera professional, ja que ha decidit prendre's un respir i deixar la seva obra durant unes setmanes. És més, ell mateix anunciava que no tornarà als escenaris fins al pròxim 12 de gener, al Teatre Reina Victòria de Madrid.

Temps per reflexionar i prendre aire

Han sigut uns mesos molt durs carregats de feina per a Jorge Javier. A la seva gira teatral també se li suma la seva tasca com a presentador de 'Sálvame' i, ara, de 'Secret Story'. Una agenda molt atapeïda que l'obliga a agafar-se un respir.

A més a més, els últims conflictes públics, com el de dissabte passat amb Massiel, el comencen a angoixar. Alhora, el seu entorn sap que Jorge necessita desconnectar de tot i de tots i, per això, aquestes dates són propícies.

Per a això, d'un temps ençà, el català acostuma a viatjar fora d'Espanya en un intent de tornar a connectar amb ell mateix, allunyant-se de les rutines i de l'estrès del dia a dia per gaudir de temps per a ell sol.

Primer pla de Jorge Javier presentant Secret Story
Quan s'acabi 'Secret Story', Jorge també deixarà la televisió per un temps | MEDIASET

En aquest sentit, després de la final de 'Secret Story', Jorge també desapareixerà de la televisió. A més, la laringitis aguda que va patir fa setmanes també ha sigut clau per posar el fre.

«Acabava els programes esgotadíssim», va declarar a la revista 'Semana'. Davant d'això, un diagnòstic mèdic li va recomanar aturar-se durant deu dies per a la seva completa recuperació, encara que unes imatges en una discoteca li va costar moltes crítiques i que la seva malaltia fos qüestionada.

Jorge Javier vol començar bé el 2022

El 2021 ha estat un any complicat per a Jorge Javier Vázquez respecte al panorama personal, ja que la mort de Mila Ximénez el va deixar profundament tocat i aquestes dates no ajuden a superar el dolor.

A més, haver de cancel·lar la seva obra durant dos caps de setmana va acabar passant-li factura. Però, finalment, va ser conscient que tant estrès i esforç no el beneficien gens ni mica si vol seguir compaginant la televisió i el teatre.

La seva veu és el seu instrument de treball i forçar-la no és gens aconsellable, i és per això que cada vegada són menys els dies que acudeix a 'Sálvame', més encara si té gala de 'Secret Story' el mateix dia.

En aquest sentit, gairebé dues setmanes abans de començar un nou any, Jorge vol oxigenar-se i agafar forces. Així que, aquests últims dies se'ls prendrà amb calma per agafar aire i començar el nou any amb forces renovades i amb magnificència.