Primer pla d'Ania Iglesias

La malaltia que ha deixat Ania Iglesias, de 'Gran Hermano' sense poder ser mare

Ania Iglesias ha parlat sobre el patiment viscut després de desaparèixer del focus mediàtic

Ania Iglesias  va saltar a la fama cap a l'any 2000 amb la seva participació en la nova primera edició de 'Gran Hermano'. La val·lisoletana va ser una de les grans protagonistes del programa i se'n va endur l'estima de bona part del públic. Finalment, Ania va quedar en segon lloc darrere del flamant guanyador de l'edició inaugural, el gadità Ismael Beiro.

Tot i aconseguir ser famosa, la seva vida va canviar de ple des que va sortir del reality de Telecinco. L'exconcursant de 'GH' ha patit molt, però ja s'ha recuperat de l'anorèxia, el càncer i els maltractaments passats al seu dia.

Ania Iglesias
Ania Iglesias va quedar segona en la seva participació a 'Gran Hermano' | Cedida

En una entrevista per a la revista 'Hola!', Ania explica que està «estupendament i molt il·lusionada». A més, la model ha explicat que amb el pas del temps les seves prioritats han variat i que a la fama hi havia «fred i solitud».

Les conseqüències de la popularitat van provocar que no es pogués guanyar una carrera mediàtica en la moda i la interpretació, ja que Ania es va presentar al reality amb l'objectiu d'obrir-se camí en aquests àmbits. Per això, l'actriu ha revelat que «havia de demanar perdó per haver participat a 'GH'».

Ania Iglesias no va poder ser mare per culpa d'un càncer d'úter

Sens dubte, la garrotada més gran patida per l'exconcursant de 'Gran Hermano' va ser l'anorèxia que va tenir durant vint anys. Confessa que encara no se n'ha curat totalment, i que va acudir al seu dia a la Unitat de Trastorns Alimenticis de l'hospital Infanta Cristina per tractar-se.

Ania afirma sense embuts que menjar malament durant molts anys fa que siguis més propens a tenir anorèxia. Alhora, confessa que va patir una tuberculosi pulmonar de la qual ja està recuperada. Fa cinc anys, Iglesias també va patir un altre cop dur en la seva salut i va ser ni més ni menys que un càncer d'úter. Aquest càncer li va impedir ser mare, encara que mai no s'havia plantejat ser-ho pels seus problemes esmentats i la seva mala sort amb les seves parelles.

Ania assegura haver patit maltractaments i comprèn Rocío Carrasco

Ania ha reconegut a l'entrevista que ha patit maltractaments. Al seu dia, Ania va confessar que comprenia «perfectament» el cas de Rocío Carrasco. La val·lisoletana exposa que li dol veure com algunes persones jutgen que no ho hagi desvetllat abans. Alhora, afegeix que «ningú que no hagi passat per això pot saber el terror que se sent. Et paralitza i t'acostumes al dolor, que és el més trist que hi pot haver».

Muntatge de fotos d'Ania Iglesias
L'abans i el després d'Ania Iglesias, exconcursant de 'Gran Hermano' | LND

Actualment, Ania Iglesias viu feliç amb la seva parella

A l'esmentada entrevista, Iglesias parla també de l'amor. Explica que «la bona relació arriba quan no necessites que t'estimi algú, sinó quan una es vol més a si mateixa». L'ex de 'Gran Hermano' està enamorada de Javier Fandiño, amb qui es va casar l'any passat. La parella va haver d'ajornar els plans de casament per culpa de la pandèmia, ja que tots dos volen que sigui una «festa per compartir el nostre amor, i celebrar-la ara mateix seria una irresponsabilitat», segons Ania.

Parlant del seu futur més proper, la val·lisoletana exposa que, encara que treballa en una obra de teatre, no rebutja tornar a la televisió o a la moda. De fet, té un objectiu a mitjà i llarg termini: guanyar un Goya, «encara que sigui amb 80 anys».