Fotomuntatge de Mila Ximénez i Manolo Santana

Mila Ximénez ho va deixar clar abans de morir: «Manolo Santana passa dels seus»

Mila Ximénez tenia una relació nefasta amb Manolo Santana

Mila Ximénez ha estat una de les cares més reconegudes de la crònica social gràcies al seu primer únic marit: el tennista Manolo Santana. L'escriptora sevillana ho va deixar tot per començar una relació amb l'esportista i lamentablement la història no va arribar a bon port. Van tenir una filla en comú, Alba Santana, i al cap de poc van decidir separar-se.

La periodistsa no es va cansar de repetir que Manolo havia passat dels seus cinc fills, entre els quals hi havia Alba. La jove tenia una relació estupenda amb ell, de fet van viure plegats un temps i sempre ha guardat un bon record d'aquella època.

El problema és que el campió de tennis va conèixer una dona, Claudia Rodríguez, que suposadament va marcar un abans i un després a la seva vida.

Muntatge de fotos de Mila Ximénez, Manolo Santana i Alba Santana
Mila Ximénez es va enfrontar a Manolo Santana pel bé d'Alba. | CatalunyaDiari

Manolo Santana va morir dissabte, 11 de desembre, a causa d'una aturada cardíaca i el seu estat de salut sempre ha estat un misteri. Molts periodistes asseguraven que el tennista estava en un moment complicat, però el seu entorn es va esforçar per desmentir la notícia. Segons el periodista Diego Arrabal, Claudia Rodríguez, no volia que ningú descobrís la veritat.

Mila va acusar Claudia d'haver aïllat Manolo del seu entorn perquè, segons la seva opinió, es volia apoderar del seu patrimoni milionari. Tot i això, els amics de l'estrella del tennis asseguren que l'únic que ha fet la colombiana és vetllar pels seus interessos.

Treballava al club esportiu que Santana tenia a Marbella i s'havia limitat a mirar pel bé de l'establiment.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Mila Ximénez va lluitar per la felicitat d'Alba Santana. | GTRES

L'esportista ha deixat a l'esquena una herència milionària, però ningú sap com es repartirà la fortuna. Mila, que en els seus últims anys va treballar de col·laboradora a Telecinco, pensava que tot seria pel fill de Claudia. Aquest noi no tenia res a veure amb Santana, però ha estat molt a prop seu durant la seva etapa de silenci.

Manolo Santana ha estat desaparegut

Manolo ha estat un dels tennistes més importants del país i, de fet, asseguren que sense ell l'esport espanyol no hagués estat el mateix. Tanmateix, els últims anys de vida va estar retirat en un discret segon pla i no feia declaracions. Suposadament, i seguint l'opinió de molts periodistes, la responsable de tot això era la última dona que va tenir: Claudia Rodríguez.

Manolo Santana
Manolo Santana va tenir una relació una mica polèmica amb Mila. | GTRES

Mila Ximénez estava indignada perquè Santana, el seu exmarit, havia perdut la relació amb Alba, la filla que van tenir en comú. En una ocasió va concedir una entrevista per explicar què estava passant i les seves declaracions van provocar moltes crítiques. «Tot està en mans del fill de Claudia i Manolo passa dels seus», va comentar molt enfadada.

Mila pensava que l'entorn de Santana volia quedar-se amb els seus diners, per això s'esforçarà al màxim per allunyar-lo dels seus hereus. L'escriptora sevillana va assegurar públicament que Alba Santana no necessitava res de ningú i que l'únic que volia era recuperar el pare. Cal recordar que Alba sempre ha sentit passió pel tennista i que en cap moment n'ha parlat malament.

Mila Ximénez va intentar reconciliar-se amb Manolo

Mila va deixar de banda la seva faceta literària per convertir-se en un animal televisiu i la veritat és que no va trigar a convertir-se en la millor polemista de Telecinco. Sempre s'ha caracteritzat per tenir un gran temperament, però una vegada va fer una excepció. Volia que Manolo Santana conegués els seus nets, els fills d'Alba.

Ximénez va intentar reconciliar-se amb ell pel bé de Victoria i Alexander, els fills d'Alba Santana, però no hi va haver cap forma. El tennista ja havia passat pàgina i només tenia ulls per a dues persones: per a la seva dona Claudia i per al seu fill. Caldrà esperar un temps per veure si els rumors que circulaven sobre la colombiana eren veritat o només buscaven fer mal.