Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier diu prou: anuncia mesures legals contra una companya de Telecinco

El presentador de 'Sálvame' no està disposat a suportar més insults d'aquesta dona

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors estrelles de Telecinco, i això suposa que estigui permanentment en el punt de mira. És a dir, ha de fer front als elogis, però també a fortes crítiques.

Precisament ara s'ha convertit en l'objectiu de la diana d'una periodista amb la qual va treballar molts anys en la cadena i que no ha dubtat a carregar durament contra ell. Aquesta no és altre que Karmele Marchante. No obstant això, el català ha decidit que no tolerarà més insults per part d'aquesta i, per això, ha posat el cas en mans dels seus advocats per prendre mesures judicials d'una vegada per totes.

La tensa relació entre Karmele Marchante i Jorge Javier

Des del 2009 fins a 2016 Karmele va ser una de les col·laboradores més importants de 'Sálvame', un programa del qual va decidir anar-se'n. Uns rumors indiquen que va prendre aquesta postura després que conegués que no seria renovada, però, tanmateix, altres exposen que ho va fer perquè no aguantava més els suposats atacs i bromes dels seus companys.

Sigui quin fos el motiu del seu comiat, el que queda clar és que la relació entre ella i l'equip no va acabar bé. Així, des d'aleshores, s'han intercanviat retrets i insults a les xarxes socials i en els platós, en concret, això ha succeït, de manera especial, entre Marchante i el presentador, Jorge Javier Vázquez.

Els atacs de Karmele

Aquest passat cap de setmana és quan la periodista ha fet ús del seu compte a Twitter per carregar de forma dura i insultant cap als seus excompanys, exactament ha atacat al presentador i a Kiko Matamoros.

Sembla que se li va explicar que el col·laborador l'havia esmentat en televisió, i això va fer que Karmele esclatés. Per aquest motiu, comencés en aquesta xarxa social a deixar missatges molt greus com aquest: «M'acaben d'avisar que el cocaïnòman i lladre d'Hisenda està parlant de mi en aquesta cort de porcs d'escombraries de Telecinco i el nan psicòpata no l'ha aturat. Els he amenaçats que com em mencionen, CANTO». Així mateix, va escriure altres 'perles' com ara aquestes:

  • «El nan psicòpata i el cocaïnòman o deixen de parlar de mi o canto. Dos misògins, maltractadors i egòlatres s'atreveixen a mencionar? Quin parell de desgraciats sols i abandonats. A un li dona a l'alcohol i l'altre a la pols».
  • «No tenen una altra cosa de la qual parlar aquest parell d'eunucs castrats?».
  • «Tinc prohibit en aquestes escombraries que parlin de mi. Vaig marxar sense acomiadar-me. Treballar aquí era un femer de molts camins. Drogues, maltractament, 'bullying', misogínia...».
  • «Són un seguit d'àgrafs, ximples, incultes, mentiders, o pitjor. Hi ha de tot el pitjor de cada casa».

Jorge Javier pren mesures legals

Davant aquests insultants i amenaçadors 'tuits', Jorge Javier Vázquez ha decidit actuar. Així, segons ha publicat el medi 'Informalia', hi ha una persona propera al presentador que ha revelat una cosa important. En concret, aquesta font ha manifestat que ell «ha posat en mans del seu advocat l'assumpte i està estudiant la possibilitat de denunciar a Marchante». És més, aquesta persona ha deixat palès que «Aquesta dona no calibra l'abast dels seus insults i ja pot anar buscant un bon lletrat que la defensi».

I és que el presentador de 'Sálvame' no està disposat a tolerar que Marchante l'acusi de maltractador o de psicòpata, entre altres perles. Per això, ha decidit prendre mesures legals, alhora que no ha entrat al drap dels insults de Karmele. Qui sí que ha respost a la periodista, ha sigut Kiko Matamoros, l'altre objectiu de les crítiques d'aquesta. Aquest, tot i que no l'ha esmentat, sí que li ha contestat en televisió, dient que la perdona perquè té indicis de demència senil. Per tant, caldrà esperar per veure com acaba tot això.