Mila Ximénez col·laborant a Sálvame

Jorge Javier revela el missatge que va deixar Mila per Rocío Carrasco: «És un torturador»

El presentador ha dubtat de si explicar-ho en directe o guardar-s'ho per a l'àmbit privat

La tornada de Rocío Carrasco a la televisió està despertant moltes emocions trobades. La filla de Rocío Jurado ha revelat que l'havia emocionat molt reaparèixer a la petita pantalla. Ho ha fet en un plató que porta el nom de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame' i recentment morta, deixant un gran buit en tots els seus companys.

Rocío ha revelat que sempre li ha tingut molt d'afecte a Mila i a la seva filla Alba. Encara que no sempre hagin tingut molta relació i que en els últims anys, Ximénez tingués molta més relació amb Antonio David Flores, exmarit del nou fitxatge del programa.

Quan s'ha referit a Mila, Jorge Javier Vázquez  —que ha estat durant molt temps un dels millors amics de la periodista— ha volgut fer un important incís. El català sap de bona font què opinava la tertuliana sobre Carrasco i el seu punyent relat, recollit en la docu-sèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

En un primer moment, Vázquez ha dubtat sobre si havia de revelar la conversa que va tenir amb la seva amiga abans de morir. Però en tractar-se d'una conversa que implicava a Rocío Carrasco ho ha volgut reconsiderar. Per situar la conversa, Jorge ha explicat que en les últimes setmanes hi va haver una trobada entre Mila, Belén Rodríguez, un amic més i el mateix presentador.

Durant la trobada va sortir el tema de la docu-sèrie, i va ser llavors quan Mila es va pronunciar per última vegada sobre Rocío Carrasco, Antonio David Flores i el dur relat que ella va comptar davant d'una càmera.

Segons el seu parer, Mila li va dir als seus amics que la seva percepció sobre el seu amic Antonio David Flores havia canviat considerablement des que comencés a veure la docu-sèrie de Telecinco. Concretament va dir que ella no el considerava un maltractador i va anar més enllà. Segons Jorge, Mila es va referir a Flores com un autèntic «torturador».

Una confessió que ha enxampat Rocío totalment per sorpresa, però que ha volgut agrair les paraules de Mila, encara que no les digués a ella directament. Carrasco està contenta de saber que Ximénez se'n va anar sabent la veritat i desemmascarant a Antonio David, el qual durant molts anys es va saber vendre molt bé en els platós, arribant a invisibilitzar la filla de Rocío Jurado fins a límits insospitables.

Ara li toca a ella, que amb moltes ganes recupera el seu treball en televisió, una il·lusió que li va desaparèixer fa molts anys a causa de la pressió mediàtica a la qual li havia sotmès Antonio David.

L'altre detall que també ha revelat Jorge

En alguns moments l'absència de Mila a la televisió es va entendre com que no estava donant prou suport a Rocío Carrasco. Una cosa que avui Jorge Javier ha volgut desmentir comptant que en una ocasió, la seva amiga va voler participar en un dels debats especials de la docu-sèrie.

No obstant això, tot i que ja havia confirmat la seva assistència, en l'últim moment va haver de cancel·lar la seva participació a causa dels forts dolors que sentia i que li impedien poder defensar un plató de televisió com moltes altres vegades havia fet, posant-se en la butxaca a tots els espectadors amb els seus acalorats arguments i no deixant ningú indiferent.

Avui Rocío ha pogut saber allò que realment pensava Mila d'ella i de la seva història. Una versió que, sens dubte, no li hauria arribat si no hagués estat per l'enorme generositat que ha tingut Jorge Javier Vazquez obrint-se en canal i comptant totes aquestes reflexions que la seva amiga Mila Ximénez li havia explicat en la més estricta intimitat, quan ja no hi havia càmeres.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.