Raffaella Carrà en una presentació

Les últimes voluntats de Raffaella Carrà que demostren que era única i inimitable

La cantant va demanar un taüt sense ostentacions, ser incinerada i un funeral amb molt pocs assistents

Aquest dilluns, 5 de juliol, ha mort Raffaella Carrà als 78 anys després de lluitar contra una malaltia que molt pocs coneixien. La cantant i presentadora italiana era molt estimada arreu del món.

Estan sortint a la llum detalls dels seus últims dies de vida. Detalls que ens deixen clar que fins a l'últim moment va mantenir els valors que van fer que fos tan estimada pel públic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els desitjos de Raffaella Carrà

Tot i ser una gran estrella sobre els escenaris, Raffaella Carrà optava per la discreció en la seva vida diària. És per això que els seus seguidors desconeixien la seva malaltia. Patia una patologia que «atacava al seu cos diminut, però ple d'energia», ha explicat la seva exparella Segio Japino.

Raffaella va voler viure aquesta malaltia en la intimitat. Va ser la seva manera d'estar tranquil·la, de no suscitar l'interès de la premsa i d'aconseguir que els seus seguidors no la veiessin malament.

Aquesta senzillesa i aquesta discreció, encara que era una diva, són dues de les raons per les quals era tan estimada. És més, les seves últimes voluntats ho confirmen. 

S'han donat a conèixer els desitjos que va manifestar la cantant abans de morir. Així, va exposar que no volia grans ostentacions al seu taüt. Volia que fos de fusta, senzill, sense ornaments i fins i tot que no estigués envernissat.

A més, Raffaella va deixar indicat als seus éssers estimats que volia ser incinerada. És més, desitjava que les seves cendres fossin guardades en una urna molt simple.

De la mateixa manera, els va demanar que no hi haguessin moltes persones en el seu funeral. Tal com han publicat diversos mitjans italians, durant el funeral es va a llegir una carta molt especial.

De fet, Raffaella va demanar-li a una amiga que redactés el comiat. Així doncs, la seva amiga, advocada i feminista, va escriure la carta en nom de Raffaella.

Els famosos se segueixen mostrant desolats

El públic espanyol i italià adorava a Raffaella Carrà per la seva alegria i les seves cançons plenes de positivitat. També es va fer estimar per nombrosos famosos que avui segueixen lamentant la seva mort a les xarxes socials.

La seva companya Laura Pausini, per exemple, ha compartit diverses fotos i vídeos on surt amb ella. Imatges que les ha acompanyat del següent missatge: «El meu ídol des de sempre i per sempre».

«Mai oblidaré la carta que ens vam enviar fa anys ni les confidències que hem compartit. Estaràs sempre al meu cor».

La presentadora Anne Igartiburu, per la seva banda, va tenir la sort de compartir plató amb l'artista. Està enfonsada per la seva pèrdua i així ho ha manifestat a Instagram: «Marxes, però et quedes. Encara no m'ho crec».

«Estàs present en tot el que fem a la televisió. Sempre et vaig dir que ets un referent per a mi, i no em cansare d'admirar la teva feina, gloriosa i amb constància. Vola, adorada Raffaella».


A més, ha afegit: «Ja et trobo a faltar. Em quedo amb les ganes d'aquestes campanades juntes, que era una il·lusió que tenia, i de més estones mirant-te i admirant-te. Cuida'ns des de dalt».

Paraules de dolor i afecte que també han expressat altres personatges coneguts com Raphael, Loles León o Ramón García, entre d'altres.