Jorge Javier s'obre en canal i confessa la seva gran crisi

El presentador de Telecinco ha confessat que «camina en una crisi sentimental i sexual»

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
Jorge Javier ha confessat que està passant un estiu de «sequera» | Catalunya Diari

Jorge Javier s'ha obert en canal a l'últim post publicat en el seu blog de 'Lecturas'. El presentador de Telecinco ha parlat en profunditat de la seva vida amorosa, que en aquests moments està buida i en plena crisi. 

El periodista ha confessat que aquest estiu està més sol que mai. Jorge Javier no ha aconseguit algú que torni a robar el seu cor i això l’ha portat a plantejar-se conèixer a homes per internet. No obstant això, el presentador no ho té fàcil per la seva condició de personatge públic. 

Jorge Javier confessa la seva crisi sentimental

«Els que més m'incomoden són els que veus que fan esforços per a ficar-se al llit amb tu perquè els mola això de fer-ho amb un famós, però els tira cap endarrere el tema de l'edat. A aquests cal treure-se’ls del damunt ràpid perquè són una arma de destrucció massiva per a la teva autoestima», ha relatat el presentador.

El conductor de 'Sálvame' s'ha mostrat molt vulnerable i amb baixa autoestima a l'hora d'entaular relacions íntimes, una conducta que està molt lligada a la seva por a no complir amb les expectatives de l'altra persona.

«Me la baixa pensar que no estaré a l'altura. Quan un coneix a algú a través de la televisió, sempre s'ha forjat una idea que poc té a veure després amb la realitat» ha assenyalat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

Jorge Javier, estiu de sequera sexual i sentimental

A Jorge Javier li agradaria ser més llançat i atrevir-se a quedar amb gent que coneix per internet, igual que fa un bon amic seu. No obstant això, les seves inseguretats són el pitjor dels obstacles.

«A mi, m'agradaria ser així, però em moro de vergonya pensant en dirigir-me al pis d’algun home i hagi de coincidir a l'ascensor amb algun veí. O a la sortida del portal. Si a vegades no em miro en el mirall per a no haver de saludar-me», ha confessat en el seu blog de 'Lecturas'. 

En definitiva, Jorge Javier Vázquez ha volgut deixar clar que aquest està sent un estiu de sequera per a ell. Encara que això tampoc suposa una tragèdia per a ell.  «Total, que camino en crisi sentimental i no diguem ja sexual. Total, que entre unes coses i altres, l'estiu me l'estic resolent jo solet. I ni tan malament, escolta» ha sentenciat el presentador.


Comentaris

envia el comentari