Jorge Javier Vázquez sortint de l'hospital

Jorge Javier toca fons i confirma que ha rebut el pitjor pronòstic mèdic

El presentador català ha confessat que pateix una depressió

Jorge Javier Vázquez s'ha sincerat per primer cop després de la seva segona operació. El català ha escollit la revista 'Lecturas' per despullar-se emocionalment, tal com acostuma a fer en el seu blog personal de la mateixa revista.

La depressió de Jorge Javier

El presentador de 'Sálvame' ja va anticipar fa uns dies a la revista que no passava per un bon moment, que estava trist. Ara, ha confirmat el pitjor dels pronòstics, el català està afrontant una depressió derivada de l'ictus que va patir al març. Jorge Javier ha revelat que ha passat un any molt dur i que va ser a l'estiu quan va tocar fons. A partir d'aquí, es va posar en mans de professionals amb els quals fa teràpia. «Em van receptar una pastilla d'antidepressius al dia», ha confessat el presentador.

  

Amb ell, ha estat la seva mare, les seves germanes, la seva exparella Paco i la seva gran amiga María Patiño. Les seves germanes no han estat d'acord amb la idea que el seu germà es mediqués. «Es van preocupar. Crec que tenen la idea que la medicació és perdre la noció de la realitat», comentava durant l'entrevista a la revista.

  

Uns dies després de l'operació, que per sort va anar segons el que estava previst, Jorge Javier va comentar en el seu blog que estava trist. «Només em ve de gust plorar i esperar que vingui demà la meva mare», afegia el presentador, que ara ha confirmat que «vaig a teràpia totes les setmanes, ja anava abans de l'operació, i la meva psicòloga ja em va dir que detectava símptomes de depressió».

També et pot interessar...