El presentador Jorge Javier Vázquez de braços plegats i amb rostre seriós

Jorge Javier respon als rumors sobre el seu estat de salut

El presentador s'ha vist en la necessitat de parlar-ne després del que ha succeït aquest cap de setmana

Jorge Javier Vázquez no dubta a compaginar la seva faceta com a presentador de diversos programes a Telecinco amb la seva carrera teatral. I precisament aquesta última ha provocat rumors aquest cap de setmana.

En concret, la suspensió de dues actuacions que tenia previstes han portat a sospitar que el seu estat de salut era preocupant. D'aquí que hagi vist necessari parlar per eliminar tota mena de rumors.

Salten les alarmes sobre la salut de Jorge Javier Vázquez

Aquest passat cap de setmana, el català havia de dur a terme dues actuacions al Teatre Bretón dels Ferrers a Logronyo. Exactament, l'obra que ara té en cartell: Desmuntant Sèneca. Tot i això, cap de les dues les ha realitzat.

Diumenge al matí, el teatre exposava a les xarxes socials: «Lamentem comunicar la suspensió de les dues representacions d'avui de Desmontando a Séneca de Jorge Javier Vázquez. A causa de l'estat de malaltia del seu protagonista, com ens comunica Txalo Producciones. Gràcies per la comprensió».

Aquest comunicat ràpidament va fer saltar les alarmes sobre què li passava a Vázquez. Així va començar a dir-se que podia haver patit una recaiguda de l'ictus que va patir el març de 2019. Ictus que el va portar en aquell moment a suspendre les funcions de l'obra que llavors representava: Grandes éxitos.

És més, també altres rumors exposaven que podia estar patint algun problema a causa de la tristesa que viu. Tristesa que pateix per la mort de la seva amiga Mila.

I és que, com ell ha reconegut en diverses ocasions, la seva pèrdua li ha causat un gran buit. Tant és així que, pel que sembla, fins i tot s'ha arribat a plantejar el fet de deixar-ho tot.

En efecte, s'ha arribat a especular amb la possibilitat que pateixi depressió. 

Jorge Javier fa callar els rumors

Tal és l'allau d'informacions que han anat sorgint sobre la seva salut en les últimes hores, que el presentador ha hagut de parlar. Ahir al matí no va dubtar a fer-ho a través del diari ABC. Va dir que «ha estat un contratemps puntual i aquesta tarda estaré a Sálvame».

I va ser tal com havia anunciat. Va estar al programa de Telecinco i allà va tornar a fer callar els rumors preocupants que havien sorgit. Ho va fer amb absoluta tranquil·litat i, aparentment, en condicions òptimes de salut.

En un moment determinat de la tarda, va demanar permís a director, Alberto Díaz, per dir unes paraules. Va exposar: «Ahir havia d'haver estat actuant a Logronyo, però per un contratemps no vaig poder-ho fer».

Tot i que no va voler entrar en detalls, sí que va voler disculpar-se amb el públic que no va poder veure l'obra en escena. «Demano disculpes a tota la gent que anava a anar al teatre».

De la mateixa manera, va procedir a afegir: «Intentaré arreglar-ho per poder veure'ns com més aviat millor». I amb aquesta declaració d'intencions, el català va tancar les enraonies i va deixar clar que està bé. Però no només això sinó també que va dir que continuarà amb la seva gira teatral com tenia previst.

Tot i que no va explicar què li havia passat, va deixar clar que es troba en perfecte estat i que no ha patit cap recaiguda. Simplement, va tenir un contratemps puntual que no li impedirà seguir amb el seu treball. No interromprà ni la seva faceta artística ni la seva tasca com a presentador a Sálvame,Sábado Deluxe i el reality Secret Story.