Camilo Blanes 'Camilín' a Torrelodones, Madrid, el 10 de setembre del 2019

Es confirmen els pitjors auguris: El fill de Camilo Sesto ha recaigut

Lourdes Ornelas està molt preocupada per Camilo Blanes

Camilo Blanes, l'únic fill reconegut de Camilo Sesto, està travessant per un dels moments més complicats de la seva vida. Lourdes Ornelas, la seva mare, ha parlat públicament i ha alarmat a tots els seus seguidors: «Està desesperada».

Camilo Blanes, més conegut com a Camilín, ha patit una terrible recaiguda en les seves addiccions que podria acabar amb la tranquil·litat familiar. El seu entorn estava bastant satisfet amb ell, ja que semblava que havia aconseguit derrotar a tots els seus fantasmes.

Tot i això, fa uns dies el jove va protagonitzar unes terribles imatges que ell mateix va publicar en el seu compte d'Instagram. «La situació és delicada i desesperant perquè ningú sap què fer», comenta algú del seu entorn a la revista digital Jaleos.

Camilo té per costum desaparèixer durant diversos dies seguits, cosa que manté en suspens a la seva mare. «Abans tenia la seva mare i la seva filla, ara ni això», assegura un dels seus íntims amics.

El fill del cantant ha estat acusat d'estar malbaratant la fortuna que va heretar fa uns anys en un estil de vida poc adequat. Les nits de disbauxa li han passat factura i Lourdes no sap com pot ajudar-lo.

Camilo Blanes, al límit: «Tot va caure»

Camilín mantenia un romanç amb una misteriosa dona que va aconseguir reconduir el seu present, però sembla que estan tenint molts problemes. Algú que viu molt a prop seu ha parlat amb Jaleos i assegura que no hi ha «cap moviment» en el seu domicili.

Lourdes Ornelas ha perdut la paciència, ja que està veient com el seu fill perd la vida i no sap què fer per salvar-lo. Fa un temps va tramitar una incapacitació, però la justícia no ho va considerar necessari: «És molt difícil», va comentar l'afectada.

Un dels seus grans problemes és que la seva carrera musical està tocada. És cert que té molt de talent, però és incapaç de demostrar-ho. Ha rebut diverses ofertes, tot i que per determinades circumstàncies mai ha arribat a formalitzar-les.

«Hi ha hagut molts intents per tornar a la música, però no s'ha tancat cap contracte. Al principi va ser la discogràfica Universal México qui es va interessar abans de la pandèmia a treure uns temes, però tot això va caure».

Camilo Blanes, frustrat per no poder homenatjar el seu pare

El fill de Camilo Sesto tenia una gran il·lusió per pujar damunt dels escenaris i honorar la memòria del cantant. Tot i això, no troba cap empresa que aposti pel seu talent, així que «està deprimit i frustrat per aquesta qüestió».

Lourdes Ornelas reconeix que la situació és alarmant, tot i que vol deixar clar que circulen molts rumors que no són certs. Fa temps es va posar en contacte amb Viva la vida per desmentir que Blanes organitzés festes il·legals a casa seva de Torrelodones.

L'exdona de l'artista reconeix que «es va queixar un veí perquè la música estava alta, però ell només estava amb la seva dona». Aquesta dona s'ha distanciat de la seva parella després de la seva última recaiguda, o almenys això és el que explica l'entorn proper.

Una de les seves grans amigues es va posar en contacte amb Jaleos per revelar el veritable problema de Camilo: la depressió. «Viu en el record perenne del seu pare, té una mena de depressió», va declarar al citat mitjà.

Tots els periodistes, entre ells Lydia Lozano, coincideixen que és un noi exemplar i més d'un està disposat a ajudar-lo. La col·laboradora de Sálvame era íntima amiga del seu pare, així que li ha ofert la seva ajuda fins que resolgui la seva situació.

«És bastant complicat posar-se en contacte amb ell i més després de l'últim enrenou que ha organitzat pels carrers de Madrid. És probable que hagi recaigut a les seves addiccions, ja que les imatges que va publicar a les xarxes socials ho mostren.