Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier Vázquez revela l'estat real de Mila Ximénez

El passat mes de juny Mila Ximénez anunciava que tenia càncer de pulmó amb metàstasi i va començar una llarga lluita

El 27 de gener va ser l'última vegada que vam veure Mila Ximénez en el plató de 'Sálvame'. Des de llavors, la periodista no ha tornat a incorporar-se al seu lloc de treball i s'ha mantingut allunyada de les xarxes socials. La seva última publicació va ser fa uns dies i va provocar un cert alleujament entre els seus seguidors. No obstant això, els rumors sobre un empitjorament de la seva salut continuen circulant i la preocupació no s'ha dissipat.

El passat mes de juny Mila Ximénez anunciava que tenia càncer de pulmó amb metàstasi i va començar una llarga lluita. La col·laboradora es mostrava amb forces per a lluitar contra la malaltia, però en les últimes setmanes ha experimentat un agreujament que li ha portat a sotmetre's a un nou tractament molt més fort que la deixa molt feble. Des de 'Sálvame' guarden silenci sobre el seu veritable estat de salut, però Jorge Javier ha decidit enviar un missatge tranquil·litzador.

«La trobo tranquil·la, lúcida i assossegada»

Jorge Javier Vázquez ha explicat en el seu blog de la revista 'Lectures' com es troba Mila Ximénez després d'haver quedat amb ella diumenge passat per a esmorzar. Fa moltes setmanes que no coincideixen en el plató de 'Sálvame' i el presentador comença a trobar-la a faltar. Encara que continuen mantenint el contacte, per a Jorge Javier la col·laboradora és una de les peces clau en el plató i la seva absència es nota.

Després de conèixer les últimes informacions sobre el seu estat de salut, el català no ha pogut ocultar la seva alegria en retrobar-se amb Mila: «Quines ganes tenia de veure a Mila i quina alegria veure-la tan bé. La trobo tranquil·la, lúcida i assossegada» explica. El que més l'ha sorprès és que, malgrat estar travessant uns durs moments, la periodista manté el sentit de l'humor.

«De la seva boca no surt ni una queixa. Riem amb les últimes xafarderies de la tele» compta Jorge Javier. Davant el bon estat en el qual va trobar a la seva amiga, el català no ha pogut evitar «fer plans per a l'estiu» on Mila serà present. Segons Jorge Javier està «animada i amb ganes de tornar al treball».

La seva absència es nota en 'Sálvame'

És clar que Mila Ximénez ha aconseguit calar profund entre els seus companys de 'Sálvame' que no poden evitar trobar-la a faltar. Per a Jorge Javier aquesta absència pesa encara més, ja que entre tots dos existeix una gran amistat: «És una peça fonamental del programa i a mi em dóna molta tristesa arribar i no veure-la perquè, a part d'una col·laboradora excepcional, és una de les meves millors amigues».

Entre el presentador i Mila Ximénez existeix una compenetració que no hi ha amb altres col·laboradors. És habitual que tots dos gaudeixin de les seves vacances junts i comparteixin experiències i confidències: «En qualsevol publicitat aprofitava per a explicar-li els meus rotllos i ella a mi els seus. Ens entenem amb només mirar-nos i ric amb ella com amb molt poca gent» confessa Jorge Javier.

Tant el presentador com la resta dels seus companys estan impacients perquè Mila Ximénez es recuperi per a tornar aviat al treball. Són conscients que ara la periodista ha de centrar-se en la seva salut per a recuperar les forces i no dubten a acompanyar-la per a fer-li els dies menys pesats.

Planejant l'estiu

Des que va començar 'Sálvame', Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez han compartit vacances d'estiu junts. A través de les seves xarxes socials hem estat testimonis de viatges amb vaixell i de capvespres a la platja. Moments que el presentador vol tornar a repetir en les seves pròximes vacances comptant amb la companyia de la seva gran amiga.

«Estic desitjant que es recuperi, que puguem viatjar i que passem uns dies a la platja brindant per la vida» assegura Jorge Javier. «Som molts els que la necessitem» afegeix en el seu blog de 'Lecturas'.