Pedro Piqueras durant la 60a edició dels premis Ondas 2013

Telecinco revela què li passa a Pedro Piqueras després de no presentar les notícies

El presentador va patir pneumònia i ho va confondre amb el coronavirus

Pedro Piqueras és el presentador més conegut dels Informatius de Telecinco i un dels més estimats de la cadena. Totes les nits, el periodista entra a les llars de milions d'espanyols per informar sobre l'actualitat. És per aquest motiu que les seves absències generen rumors i encenen totes les alarmes. 

L'absència de Pedro Piqueras encén totes les alarmes dels espectadors

Aquest dilluns, Pedro Piqueras ha estat substituït per la periodista Alba Lago, encarregada de presentar l'informatiu matinal de Telecinco. Davant aquesta absència sobtada, molts espectadors s'han preocupat per l'estat de salut del periodista de 65 anys.

En plena pandèmia de la Covid-19, les baixes laborals són molt freqüents, tal com va passar-li a Pablo Motos, que va haver d'abandonar 'El Hormiguero' per donar positiu per Covid. Així doncs, molts usuaris de les xarxes socials han especulat sobre el possible positiu de Piqueras. 

El motiu de l'absència 

No obstant això, el rumor ja ha estat desmentit per Telecinco i pel mateix presentador. Tal com ha informat 'Vozpópuli', l'absència del presentador no té cap relació amb el seu estat de salut.

El presentador, natural d'Albacete, ha faltat als Informatius de Telecinco per un assumpte personal que no té res a veure amb el coronavirus. Pedro Piqueras es troba en perfecte estat de salut i avui mateix podrem veure'l presentant els Informatius. 

En aquesta ocasió, tot ha estat un ensurt sense raó, tal com va succeir el passat mes d'octubre quan Telecinco va haver de parlar sobre una altra absència de Pedro Piqueras, que també va desencadenar la preocupació dels seguidors.

El periodista va desaparèixer dels Informatius durant diverses setmanes del mes d'octubre, deixant com a substitut al presentador Roberto Fernández. Tot i això, fonts properes de Telecinco van explicar a 'El HuffPost' que Pedro Piqueras «ha estat uns dies fora, però no passa res. S'incorporarà en breus».

La pneumònia de Piqueras

No obstant això, la preocupació dels espectadors davant l'absència de Pedro Piqueras en ambdues ocasions no ha estat en va. Cal recordar que el passat mes de març també van saltar totes les alarmes quan el presentador es va absentar durant dues setmanes del seu lloc de treball.

Segons va confessar Piqueras durant la seva entrevista amb Sara Carbonero al programa 'Que siga el baile', la secció que presenta la periodista a Radio Marca, aquella absència sí que va estar relacionada amb el seu estat de salut. «Al principi vaig desaparèixer per una pneumònia, que vaig pensar que podria ser el coronavirus», va confessar Piqueras.

Més enllà d'aquest gran ensurt que va viure durant el pitjor mes de la pandèmia, Pedro Piqueras va afirmar en l'entrevista que ha gaudit fent la seva tasca com a informador durant la crisi sanitària. «Ho he portat molt bé. A més, vaig aprofitar el confinament per canviar el format de l'informatiu i oferir entrevistes finals», assegurava el periodista a l'entrevista amb Sara Carbonero.