Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez sap que l'audiència no aguanta més: 'Rebentat'

L'actitud de Jorge Javier Vázquez comença a molestar l'audiència

Jorge Javier Vázquez torna a estar al punt de mira després del que va passar dissabte passat al Deluxe. L'actitud del presentador deixava molt a desitjar, sent titllat per molts de 'dictador', 'mafiós' o 'dèspota', entre moltes altres coses.

Durant la seva entrevista a Raquel Mosquera, Vázquez s'enfrontava a una gran quantitat de crítiques, sobretot per atacar implacablement la seva convidada.

«Se t'ha enxampat en innombrables mentides», acusava la perruquera. Mentre que ella intentava defensar-se sense èxit, sentint-se acorralada. «Això és mentida. Hauràs mentit tu, jo no. En què he mentit si no m'heu deixat acabar?», es lamentava. «No aconseguiràs fer-me enfadar perquè tinc bon cor. Per què tots els altres som dolents i l'única bona és ella?», es preguntava.

«Raquel, ja no cola. Estàs faltant al respecte. Has quedat com una indocumentada, com una persona que està totalment aliada amb 'l'ésser'», li retreia Jorge Javier. «Et maneja, que et manipula i que t'utilitza per destrossar Rocío Carrasco com ha fet amb tantes altres persones. Ets una altra de les víctimes i tu t'has deixat».

De la mateixa manera, el presentador treia a la llum que Rociíto havia aportat una gran quantitat de documentació per defensar el seu testimoni, al contrari de Mosquera.

Foto de Rosa Mosquera i Jorge Javier Vázquez a 'Deluxe'
Jorge Javier Vázquez es va enfrontar a moltes crítiques després de l'entrevista | Mediaset

Per si això no fos prou, Vázquez també havia de bregar amb els atacs que ha rebut de part de Rosa Villacastín. De fet, el presentador li declarava la guerra en ple directe després de llegir un dels seus tuits. Villacastín no dubtava a acusar Jorge Javier d'estar abduït per Rocío Carrasco i donava la cara per Mosquera. «Ella ha tingut cura de Pedro Carrasco com ningú», assegurava.

Jorge Javier Vázquez, contra les cordes pel que ha fet a la seva última entrevista

Un comentari que aconseguia enfurismar el presentador. «Per tot el respecte que et tinc, ja n'hi ha prou», li deia mirant fixament a càmera. «A mi en les teves històries no m'hi fiquis. Fa molts anys que defenso la meva professionalitat perquè tu ara, des de casa teva, estàs amb el ditet que t'avorreixes i amb aquestes històries. El respecte és bidireccional. Respecta'm, Rosa», sentenciava furiós.

«Hi ha molta gent que em té fins als nassos. Callo per educació, una cosa que moltes de vosaltres no teniu amb mi», prosseguia referint-se a la periodista i altres detractors. «No teniu cap mena de respecte. M'has entès?». A més, acabava la intervenció fent-li una recomanació. «Hauries de quedar-te amb aquell lema de la pandèmia: 'Queda't a casa teva'».

Jorge Javier a 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez dona tot el seu suport a Rocío Carrasco | TELECINCO

Aquest intercanvi de fortes declaracions incendiava les xarxes, que ja estaven al corrent de l'actitud de Vázquez. «Et respecto més que ningú, però el mateix dret que tu tens a donar la teva opinió, el tinc jo i tots els espectadors que veuen els teus programes», responia Villacastín.

I és que els usuaris semblaven estar d'acord amb els comentaris de la periodista. «Jorge Javier és un prepotent dictador mafiós i, sobretot, és una mala persona».

«Per demanar respecte, primer cal respectar els altres, cosa que en tu no veig», carregaven contra el presentador. «El teu discurs és d'un DIC-TA-DOR, amb majúscules. Respecta la professió i la gent». «És impresentable. Se li oblida que ell tampoc va creure Carrasco des del principi? Per què pregunta i no deixa que s'acabi la resposta?», al·legaven sobre l'entrevista.

La veritat és que Jorge Javier Vázquez no passa pel seu millor moment, havent aconseguit que molts es posicionin en contra seva.

Imatge de Rosa Villacastín posant a un 'photocall'
Rosa Villacastín carrega contra Jorge Javier Vázquez | GTRES

De fet, queda clar que donen suport a la vídua de Pedro Carrasco després de veure la penosa forma en què l'han tractada al plató. «Emprenya que a una bona persona que a més està medicada com Raquel Mosquera, vingui un monstre com Jorge Javier dient que els ha enganyat durant anys», opinava Federico Jiménez Losantos.