Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco

El català Jorge Javier Vázquez confirma que la relació està trencada

Jorge Javier Vázquez ho ha anunciat en directe

Dijous passat, 5 de maig, Jorge Javier Vázquez comunicava una notícia impactant a la gala de Supervivientes. I és que Enrique del Pozo va abandonar al seu xicot, Rubén, una dràstica decisió que podria suposar el primer pas cap a la ruptura sentimental de la parella.

El cantant i col·laborador va decidir no anar a defensar el seu noi, posant per davant l'enuig que sentia al benestar del culturista. Just quan aquest més necessitava el seu suport després de la bronca en directe que es va emportar del presentador.

Jorge Javier Vázquez confirma la ruptura: «No ha volgut entrar»

Dijous va ser la tercera gala de Supervivientes 2022. Una gala plena de polèmiques on Rubén Sánchez va sortir perjudicat. El culturista es troba sol a Playa Paraíso perquè va ser el primer expulsat de l'edició i està patint les dureses d'una supervivència extrema.

Aquesta situació va fer que tingués un comportament molt deplorable cap a l'equip del reality. El seu xicot, Enrique del Pozo considera que el que li estan fent a Rubén no és just. Que tots van atacar-lo i que l'únic que volen és perjudicar-lo.

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez comunica que Enrique ha deixat plantat al seu xicot | Mediaset

El cantant està molt molest amb el programa i va decidir prendre una decisió dràstica. Una decisió que Jorge Javier Vázquez va dir en directe i que, sens dubte, el culturista no s'hi ha pres gens bé.

«Enrique del Pozo havia de venir, però ha rebutjat la invitació. Tampoc ha volgut entrar per Skype», començava dient el presentador. Jorge Javier Vázquez ha lamentat aquesta situació, explicant que es produeix justament en el pitjor moment del concursant.

Rubén s'ha quedat sense defensor després d'haver tractat malament l'equip de Supervivientes. Jorge Javier va explicar els diferents motius que Enrique havia donat per evitar defensar Rubén.

«Primer va dir que es trobava malament, després que no ho estava. Més tard que estava enfadat, i després ni per Skype», va explicar. Sens dubte, aquesta decisió per part del cantant no agradarà l'esportista en veure's totalment abandonat quan més ho necessitava.

Jorge Javier Vázquez intenta tranquil·litzar-lo i li envia un missatge

No és la primera vegada que Enrique s'enfada a Supervivientes. Només conèixer que quedava expulsat, va carregar contra tots i, fins i tot, contra Jorge Javier Vázquez, pel tracte que estava rebent el seu xicot.

Imatge d'Enrique del Pozo amb el seu xicot, Rubén.
Enrique del Pozo decideix deixar sol al seu xicot | GTRES

Dies després va recapacitar i va demanar disculpes públicament al Deluxe. Ara, de nou enfadat, el cantant rebutjava defensar el culturista quedant-se aquest sense ningú que el representés al plató.

Per intentar dissoldre una mica la tensió, Jorge Javier Vázquez va voler enviar-li un missatge al cantant. «Recupera't, no t'enfadis més i torna quan vulguis», li va dir el presentador perquè tornés a defensar el supervivent.

La veritat és que va ser molt cridaner que Enrique deixés plantat al seu xicot just en la seva pitjor setmana. Va rebutjar anar a defensar-lo i, fins i tot, a estar present de forma virtual, coincidint amb la polèmica per tractar de males maneres a l'equip de Supervivientes.

Imatge de Rubén Sánchez.
Rubén es queda sense defensor de Supervivientes | Mediaset

El culturista va mostrar la seva pitjor cara durant la seva setmana de desterrament. No volia que el gravessin, va cridar als càmeres i va donar-los ordres. Això el va portar a fer que Jorge Javier Vázquez el renyés per la seva actitud.

Cosa que ningú va impedir des del plató, ja que Rubén no tenia cap defensor. No és la primera vegada que la defensa d'Enrique del Pozo a l'esportista és qüestionada.

A la primera gala va rebre moltes crítiques per treure a la llum el terrible passat de Rubén. Segons el cantant, ho va fer perquè la gent el conegués amb més profunditat. Ara, amb aquest abandó, quedarà per saber si del Pozo recapacita o és un altre qui defensi el supervivent a partir d'ara.