Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents

Jorge Javier Vázquez, denunciat pels veïns: la veritat ha sortit a la llum

El sorprenent motiu pel qual el català ha estat denunciat pels seus veïns

Després de diversos mesos d'absència, aquest dilluns Jorge Javier Vázquez tornava a la televisió amb el seu nou programa 'Cuentos Chinos', a Telecinco.

I era el mateix presentador català qui confessava que havia estat denunciat pels seus veïns… El motiu? Doncs que el seu ruc Fortunato «bramava moltíssim, sobretot a les nits».

Fortunato «brama moltíssim»

«Ja no viu amb mi, malauradament», li confessava a la seva col·laboradora al programa, Susi Cramelo.

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
El presentador català, denunciat pels seus veïns | Mediaset

«Vaig rebre una denúncia d'uns veïns perquè el ruc bramava moltíssim, sobretot a les nits», va detallar. «El que no vull és fer la vida complicada als meus veïns», afegia. I és que, per tots era sabut que estava molt unit al seu ruc, qui va arribar a la seva vida fa poc més d'un any per pura casualitat.

Va ser durant una de les tardes en què encara estava al capdavant de 'Sálvame', quan Jorge Javier Vázquez viatjava per diferents llocs de la capital i trucava a les portes dels teleespectadors per poder parlar amb ells en directe.

Un regal inesperat

La casualitat va fer que una de les destinacions fos una granja d'animals. Fent gala de la seva naturalitat, trucava a la porta per donar una sorpresa a dues teleespectadores. Però el sorprès va ser ell quan la propietària de la granja li oferia un regal: Fortunato.

Captura de 'Sálvame' en què apareix Jorge Javier Vázquez amb el seu regal, un ruc
Jorge Javier ha estat denunciat pels seus veïns | Telecinco

«Però Déu Sant, si és un ruc!», cridava Jorge Javier Vázquez en veure l'animal, molt feliç amb el regal inesperat. «Quantes vegades has dit que volies un ruc?», li preguntava David Valldeperas des de plató. Molt agraït, va confirmar que s'enduria Fortunato a casa seva a Madrid.

«La vida et posa senyals, un ha de saber on són i avui m'heu enviat un senyal brutal. Avui sí que et puc dir que em quedo amb el ruc», deia. «Sí, aquest ruc es queda a Madrid i el tindré a casa meva de Madrid».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«El trobo molt a faltar»

Des d'aleshores, gràcies a les xarxes socials, hem pogut comprovar com Fortunato es va convertir en un membre més de la seva família. Fins i tot li va donar el nom al seu popular 'podcast', 'Los burros de Fortunato'. Tot i això, sembla que el seu company d'aventures no va ser tan ben rebut pels seus veïns.

«Visc en una urbanització i el que no vull és fer la vida complicada als meus veïns. És veritat que el ruc es va acostumar que cada cop que bramava li donàvem una pastanaga així que s'hi va acostumar. I es va passar tot l'estiu a les nits bramant», explicava el presentador a Susi Caramelo, a 'Cuentos Chinos'.

Ara sembla que ha trobat una nova llar i està molt ben cuidat. «Fortunato està com de colònies, però aniré a veure'l periòdicament. El trobo molt a faltar», concloïa el presentador català.