Antonio David Flores en una connexió en directe amb 'El programa d'Ana Rosa'

Jorge Javier destapa Antonio David: No va trucar a Mila quan estava malalta

El col·laborador es va mostrar molt afectat quan va visitar el tanatori de la seva amiga, però la relació no era sincera

Antonio David Flores ha reaparegut amb la mort de Mila Ximénez. Ell, igual que molts altres famosos, van assistir al tanatori per poder donar-li l'últim adeu a una de les col·laboradores més carismàtiques de Telecinco.

El col·laborador va abandonar Màlaga per anar fins a Madrid per poder fer costat a la família de Mila. Ningú s'ho esperava, però tots ho van respectar, ja que Flores va ser molt bon amic de la col·laboradora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i això, moltes persones posen en dubte els sentiments d'Antonio David. Per si no n'hi hagués prou, Jorge Javier Vázquez ha carregat contra el seu excompany. Malgrat que Mila i Antonio David van forjar una amistat molt especial dins la casa de 'Gran Hermano', finalment van distanciar-se.

Segurament, la docusèrie 'Rocío, Contar la verdad para seguir viva' va fer que Mila i Antonio David s'anessin distanciant. La periodista va veure com el seu amic no li havia explicat tota la veritat. Amb les proves que va aportar Rocío Carrasco, i que van ser mostrades davant les càmeres, Mila va obrir els ulls. 

Així doncs, Jorge Javier s'ha volgut sincerar amb l'audiència i també amb els seus companys de plató. El presentador ha revelat que Antonio David mai va trucar a Mila Ximénez durant la seva malaltia. 

Aquesta falta d'interès per part d'Antonio David deixa molt clar que l'amistat no era gaire sincera. No hi ha dubte que Antonio David encara està molt lluny de guanyar-se l'afecte dels espectadors. Quan es va anunciar l'emissió de la docusèrie, el col·laborador va callar perquè era conscient que sortiria perdent.

No obstant això, Antonio David es pensava que vindrien temps millors amb la fi de l'emissió de la sèrie documental de Carrasco. Però no sabia que Rocío serà una de les noves col·laboradores de 'Sálvame'. A més, Rocío no té pensat callar-se res.

Rocío serà la nova col·laboradora de 'Sálvame'

Durant molt temps Antonio David va creure que havia aconseguit que Rocío Carrasco no parlés davant els mitjans de comunicació. No obstant això, Rocío s'ha armat de valor i ha trencat el seu silenci. No busca compassió, només vol fer justícia. 

A més, s'ha guanyat un lloc a Telecinco, convertint-se en col·laboradora estrella de 'Sálvame' i aconseguint una secció pròpia. Segurament Antonio David volia aquesta cadira, però cal recordar que va ser acomiadat arran de la docu sèrie.