Jorge Javier Vázquez preocupa en parlar de Mila Ximénez: «És menys si no hi ets»

El presentador de 'Sálvame' dedica el seu bloc setmanal a la seva amiga Mila Ximénez

Jorge Javier Vázquez ha tornat a exalçar la figura de la seva companya i amiga Mila Ximénez, i ho ha fet mitjançant el bloc de 'Lecturas' on escriu setmanalment. El presentador de 'Sálvame' fa uns dies va celebrar els 69 anys de l'ex de Manolo Santana, que segueix lluitant contra el càncer de pulmó que pateix des de fa un any. El periodista català parla de com va conèixer Mila, de les seves vivències amb ella i de com han gaudit junts de la vida en general i de l'amistat que els uneix en particular. Com és habitual, Jorge Javier s'ha obert emocionalment al blog que escriu a la coneguda revista del cor. «Tot ens és igual quan estem junts perquè no necessitem ningú més per a fer una festa i treure-li partit a la vida. Mila, ara mateix tens tantíssima gent pendent de tu que fliparies. T'ho has guanyat. Ets una bogeta meravellosa. La nostra bogeta», lloa el comunicador a la col·laboradora de 'Sálvame'.

El missatge més emotiu del presentador a la seva amiga Mila

«Ha sigut el teu aniversari, Mila, i només et vull dir que som molts els que estem al teu costat. Sé que el camí està sent complicat. Dimarts vaig esmorzar amb la Belén i amb el Pablo i vam acabar fent-nos un fart de riure de la vida, perquè és l'únic que podem fer. Riure i seguir. Seguir, seguir, seguir. Mira que jo soc poc de fer petons. Doncs tinc ganes de fer-te un petó i d'abraçar-te. I de demanar-te que segueixis», afegeix Jorge Javier.

«Necessitem el teu somriure i els teus rampells de mala llet per motius intranscendents. Perquè el plató de 'Sálvame' et troba a faltar. Perquè l'audiència desitja que tot això passi i tornis a compartir la vida amb ella. I perquè, Mila, tot és menys si tu no hi ets. Així que a agafar forces i a galopar», diu el presentador.

Així es va forjar l'amistat entre Jorge Javier Vázquez i Mila Ximénez

El periodista de Mediaset prossegueix la publicació recordant que porta tota la vida amb Mila: «Et conec des de petit, quan sorties a les revistes com a Mila Santana. Em semblaves una dona mona, sense més ni més. Però, és clar, tampoc demanis profunditat psicològica a un nen de deu anys. El cas és que no em produïes excessiu interès, no ens enganyem», confessa.

«Després et vaig perdre la pista i vaig començar a tenir relació amb tu gràcies al fet que el Raúl Prieto et rescatés per a 'Aquí hay tomate', cosa que et va alliberar d'un ostracisme vital i professional tan llarg com injust. Però quan ens vam començar a fer amics va ser a 'Sálvame', aquest programa que va començar com una reunió d'aturats i ara som els reis del mambo. Perquè després em diguin que la vida no té música», adverteix amb ironia

.

«Escric sobre tu i somric perquè em fas molta gràcia, Mila. Ets graciosa sense saber-ho, que és la manera més divertida de ser un festival de l'humor. A tu el vol d'una mosca et pot fer malbé un capvespre meravellós, però també és veritat que tens la suficient intel·ligència per baixar del carro quan t'adones que el bucle en el qual t'has ficat tu soleta se t'està fent bola. Amb tu he passat moments únics. Irrepetibles. Hem transitat per tots els estats emocionals que pot sentir l'ésser humà: alegria, pena, eufòria, malenconia... I així fins a l'infinit», se sincera el presentador.

La curiosa anècdota amb un cantant famós a Lisboa

Jorge Javier relata una infinitat de situacions viscudes i gaudidesamb la seva amiga de l'ànima: «Jo t'estimo molt, però no t'ho dic perquè soc molt esquerp, ja ho saps. Només em ve de gust fer coses amb la gent que estimo. Sortir a sopar, per exemple. Anar al teatre. Viatjar. Amb tu he fet viatges divertidíssims. A Lisboa, per exemple», relata. «Amb la Marisol i l'Antonio. Recordo que durant aquest viatge t'escrivies amb el Pablo Alborán i cada vegada que pronunciaves el seu nom se't queia la bava. I el tio va i quan va saber que  érem a Lisboa et va enviar un àudio cantant-te un fado. I clar, com he de competir jo amb això?», conclou el comunicador, que aquesta setmana s'ha confessat com mai parlant de la seva estimada Mila Ximénez.


Comentaris

envia el comentari