Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

El català Jorge Javier Vázquez sorprèn i posa data al seu adeu a Telecinco

Jorge Javier revela el dia que s'acomiadarà de la televisió

Jorge Javier Vázquez ha reduït les seves aparicions a 'Sálvame'. Si fa uns dies va confessar haver-se agafat unes mini vacances, després de la tornada, la seva absència al programa continua sent cridanera. Després dels successius canvis a l'espai vespertí de Telecinco, semblava que havia recuperat el lloc com a presentador principal.

En general, el de Badalona està molt centrat en la seva faceta com a actor i les seves absències a la televisió es deuen a les seves actuacions. De fet, durant una entrevista, confessava com es planteja el seu futur a la televisió i anunciava la seva possible marxa.

Jorge Javier Vázquez parla sobre la seva retirada

Si alguna cosa té clara el presentador és que la seva carrera televisiva té els dies comptats. El català coneix millor que ningú com funciona aquest món i sap quan cal acomiadar-se'n. Han estat molts anys al capdavant de programes estrella i, ara, toca pensar en un mateix.

«He treballat molt, he patit molt, m'ha lluït tot molt», començava dient. «Però arriba un punt de la meva vida en què no vull res que no em faci feliç», explica.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ja sap quan marxarà de la televisió. | TELECINCO

El català té clar que quan la seva popularitat decaigui, haurà arribat el moment de dir adeu. «Per molt que tu vulguis, si els altres no volen, no podràs, deixa-ho», opina el presentador.

A la televisió aquestes situacions solen ser molt comunes i acaben perjudicant de ple el famós en qüestió. Per això el desig de Jorge és ser conscient de quan ha tocat sostre per poder acomiadar-se amb elegància.

«A mi m'agradaria que, quan aquest senyal aparegués, jo sabés detectar-lo i dir «moltes gràcies i fins a sempre»», argumenta. «Jo tinc molt clar que abans que em facin fora vull marxar jo», afegia, convençut sobre com vol que sigui la seva retirada.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
El desig de Jorge Javier és marxar abans que el facin fora. | Telecinco

Tal com ell mateix va confessar, actualment està en vigor el seu contracte amb Mediaset encara que desconeix fins quan. Tot i això, malgrat el cansament i el risc que la gent comenci a rebutjar-lo, confessa que «m'agradaria complir el contracte».

«Si no, que em facin fora, però almenys que m'indemnitzin», afegeix. «Estic en un moment de la meva vida en què, si he d'estar a la banqueta, ho estic, però almenys ja acabo el contracte», comenta.

Jorge Javier té un pla: «Penso a anar-me'n d'Espanya»

Sobre què passarà el dia que el presentador s'acomiadi de la televisió, el de Badalona ho té molt clar. «Quan s'acabi això, penso anar-me'n d'Espanya una temporada per recuperar una mica l'anonimat i per poder fer vida de barri», confessava.

Després de més d'una dècada al capdavant de 'Sálvame', els ànims comencen a decaure i el cansament és palpable. Jorge té clar que ha complert amb la «filosofia del programa» i que ara «m'importa poc el llegat».

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
El presentador assegura que marxarà d'Espanya quan es retiri. | GTRES

I és que, durant aquests anys reconeix que «he estat feliç, molt infeliç i ara sóc, bé, raonablement feliç». El que el consola és que la seva àmplia carrera a la televisió li ha donat l'oportunitat de sentir que la feina està més que completada.

«Hi ha moments en què et sents carbonitzat, però hi ha una cosa que em dona tranquil·litat», assegura. «Després de tants anys de carrera, no em queda gaire més per descobrir. A qui li agrades, li agrades i a qui no, ja no li agradaràs», conclou.

No és la primera vegada que Jorge es pronuncia sobre la seva retirada. Sent que cada cop és més a prop i se sent preparat per fer-ho. Té clar en què invertirà el seu temps i que tornarà a retrobar-se amb ell mateix.