Jorge Pérez en un 'photocall'

Jorge Pérez, enxampat: la trucada a Alba Carrillo que mostra la seva verdadera cara

Jorge Pérez veu sortir a la llum informació fins ara desconeguda

Jorge Pérez, fa uns dies, va veure que la seva imatge de marit fidel s'enfonsava del tot. Ho feia quan veien la llum vídeos del tonteig que havia tingut amb Alba Carrillo a la festa de Nadal d'Unicorn. I la seva imatge ha anat caient més en picat amb altres informacions, com ara la de la conversa que va tenir amb la model per telèfon.

Estem referint-nos a la xerrada que van mantenir quan ella va abandonar la festa en direcció a la casa de Marta López. Xerrada que va elimirar-lo amb ell també al seu habitatge, on, segons l'ex de Fonsi Nieto, van acabar resolent la tensió sexual.

Jorge Pérez veu desvetllar-se el contingut de la trucada

El guàrdia civil és conscient que cada cop està més en dubte. Primer, perquè es va descobrir el flirteig amb l'Alba. Segon, perquè s'han anat desemmascarant les mentides que ha explicat, com la que no va ser a casa de la Marta.

Ell i la seva dona, Alicia Peña, en tot moment han intentat «ficar-li el mort» a Carrillo, culpant-la de ser qui anava darrere de Jorge. Tot i que aquesta intenció ha quedat en res en conèixer-se que el col·laborador va anar a la vivenda de López a la recerca del seu 'rotllo'.

Ho va fer després que la model el truqués per telèfon després d'abandonar la festa en un taxi. I la conversa que van mantenir l'ha desvetllat ella al programa Ya es mediodía. Exactament ha explicat: «Me'n vaig de la festa perquè em porta Marta, perquè m'hagués quedat i s'hagués embolicat la troca».

«No és bona la conversa que vam mantenir. Jo anava calenteta, però no l'escalfo. L'escalfo jo amb el meu caràcter».

Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes
Jorge Pérez ha escoltat explicar que ell es va escalfar amb la trucada telefònica | Europa Press

A això ha afegit: «No sé què els passa als homes que els posa molt divertits el caràcter que tinc. Quan m'enfado em vénen encara més darrere. Després d'emprenyar-me bé i cantar-li les quaranta, ell em diu: 'On ets? Vaig?'».

I així va ser com Jorge Pérez es va traslladar fins a la residència de l'exconcursant de GH per, segons sembla, intimar amb Carrillo.

Jorge Pérez també veu la seva dona al punt de mira

El guanyador de Supervivientes sap que s'ha convertit en l'objectiu de la diana mediàtica per les mentides. Però no només ell, també la seva dona, després de revelar-se que està demanant a col·laboradors que carreguin contra Alba. Vol que la deixin a ella com a responsable d'aquesta situació.

Qui ha explicat les intencions d'Alícia ha estat la Marta, que ha confessat que va parlar amb ella per telèfon. En concret, la dona li va dir: «Et demano que li donis un cop de mà a Jorge, vull que algú expliqui la veritat del que va passar. Sí, que és Carrillo la que està tota l'estona darrere seu».

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez sap que Alicia Peña vol deixar en mal lloc Alba | Instagram: @jorgeperezdiez

«Aleshores, jo li vaig respondre: 'Tu vols que jo digui això? Doncs no, no deixaré malament l'Alba. Primer, perquè ell també va darrere seu en ocasions i segon, perquè la culpa la té ell'. I la dona em va dir que la culpa la tenia el seu marit, però que ella volia que es digués que la responsable de tot era Alba».

Aquestes paraules han fet que la model hagi reaccionat afirmant: «Queden coses i encara ell pot quedar pitjor. No ho vull explicar perquè no quedi pitjor, no vull contribuir al linxament».

Davant d'això, Marta ha donat un consell a Pérez i a la seva parella: «Que deixin en pau la fera (Carrillo). Els dic que val més que no m'escalfin».