Imatge de Jorge Pérez

Jorge Pérez pren una decisió que marca el futur de la seva professió

Pérez ja ha pres una decisió

Jorge ha tornat i ha pres una decisió dràstica sobre el seu futur laboral. Fiesta aquesta tarda obria el seu programa prometent que emetria la decisió final que Jorge ha pres després de tot el que ha passat.

Quaranta-cinc dies han passat des d'aquella festa de 'Unicorn Content' en què suposadament Jorge Pérez i Alba Carrillo es van fer un petó. Des de llavors, Jorge Pérez va desaparèixer i es va protegir juntament amb la seva dona i fills a Palència. El que se'n sap és que ha passat unes vacances molt nadalenques i familiars plenes de cavalcades, tal com han informat al programa.

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
Aquesta és la captura del petó entre Alba Carrillo i Jorge Pérez a la festa de 'Unicorn' del novembre passat | MEDIASET

Per la seva banda, Alba Carrillo, també va deixar una mica de banda Fiesta i es va centrar en altres programes de 'La fàbrica de la tele' com per exemple el Mediafest Night Fever i el Sábado Deluxe. Allà va fer un polígraf en què Conchita va confirmar que va haver relacions sexuals completes amb Jorge Pérez.

Pocs dies després, va arribar a Sálvame un burofax de Jorge Pérez i la seva dona en què es deia que estaven estudiant emprendre accions legals contra els que en parlessin. Des d'aleshores, silenci, però avui Fiesta té la resposta del que Jorge vol continuar fent amb el seu futur.

Alba Carrillo també va decidir centrar-se en els seus estudis de criminologia i en passar el Nadal juntament amb el seu fill Lucas, per la qual cosa tampoc se'n va tornar a saber res més.

 

La decisió que ha pres Jorge Pérez respecte al seu futur laboral la diran aquesta tarda a Fiesta

Voldrà Jorge Pérez continuar sortint a la televisió? I si és així, Fiesta el tornarà a readmetre? Hi ha hagut molts rumors, però avui a la tarda aclariran tots els nostres dubtes.

Han passat quaranta-cinc dies des que es va dir que citaven Jorge per treballar cada cap de setmana i no n'obtenien cap resposta. Per això, tot i que aquesta decisió encara no es coneix, el cert és que ell només es va allunyar de la televisió i va amenaçar d'emprendre accions legals a altres programes de la cadena.

Per això, ha estat ell també qui s'ha tancat les portes directament. Així, doncs, la decisió no s'espera que sigui que el seu futur laboral continua lligat a la pantalla petita, tot i que sempre pot sorprendre.

Cal recordar que Jorge Pérez, abans, era guàrdia civil. Per tant, també podria tornar a desenvolupar aquesta professió. Sigui com sigui, serà ell qui tindrà l'última paraula i així ho decidirà.

Aquestes són les suposicions que s'han fet de Jorge Pérez fins ara

Fotomuntatge de Jorge Pérez i Alicia Peña
Es va rumorejar que el petó era un muntatge de part de Jorge Pérez perquè Alicia, la seva dona, entrés a la televisió | CatalunyaDiari

Algunes de les suposicions que es van fer quan es va saber que Jorge i Alba Carrillo s'havien fet un petó era que Alicia volia treballar a la televisió. Aquest rumor va venir estès per Miguel Frigenti, que no entenia com l'endemà de conèixer-se aquesta polèmica, Alicia Peña donava les gràcies a Instagram per les paraules de suport dels seus seguidors.

Així mateix, també es va dir que Jorge Pérez hauria estat en negociacions per entrar a Pesadilla en el Paraíso, tot i que de moment no ho ha fet, i  que la seva dona Alicia Peña també estava interessada a fitxar per Supervivientes, encara que no la veiessin com una bona candidata. Així, aquesta polèmica podria fer avivar les negociacions amb ella, segons informava Frigenti.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp