Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin descobreix el que no ha fet la seva àvia perquè està malament

Pablo Urdangarin sap quina és la notícia que va rebre la seva àvia

Aquest començament del 2023 sembla que no és tan bo com l'esperat. L'àvia de Pablo Urdangarin, la Reina Sofia, ha començat de manera una mica dolenta el seu any nou. I no, no ens referim al fet que ha passat unes festes una mica rares en no tenir la companyia dels seus fills.

Tot i que respecte al seu fill vam assabentar-nos de la notícia que es va quedar durant les festes a la capital, tampoc han passat la nit de Cap d'Any junts. A més, tampoc les seves dues filles van estar al seu costat aquests dies de celebració, ja que totes dues van viatjar a Abu Dhabi per estar amb el Rei Joan Carles.

Aquesta vegada, la familiar de Pablo Urdangarin ha tingut un mal començament d'any a causa d'una altra qüestió familiar. És un assumpte que ha rebut de manera inesperada i pel qual no ha volgut estar celebrant cap mena de festivitat.

Pablo Urdangarin s'assabenta del que ha passat

Aquest 2023 per a alguns no està sent un bon any, malgrat els pocs dies que han passat. L'àvia de Pablo Urdangarin n'és tot un exemple. La Reina Sofia ha començat el 2023 d'una manera no gaire bona, i no només per no haver passat aquestes festes al costat dels seus éssers estimats.

Un altre motiu familiar li impedia estar d'ànims per a aquestes festes. La mare del Rei Felip va rebre de manera inesperada una mala notícia. El seu germà, Constantí, tornava a tenir problemes de salut.

D'Espanya a Grècia

L'àvia de Pablo Urdangarin no s'ha volgut separar del seu germà. Després de saber que ha tornat a tenir un sot de salut, ha viatjat sense dubtar-ho a Grècia per donar-li suport, tant a ell com a la resta de la família. Cal esmentar que el familiar ja fa uns quants dies que està hospitalitzat a la Unitat de Cures Intensives.

Pel que sembla, els pronòstics dels professionals sanitaris no són gaire positius, cosa que no ha sorprès especialment, ja que se sabia des de fa temps el problema de salut en què es trobava. Però, la família, aquesta vegada sí que s'ha notat veritablement preocupada.

De moment, es desconeix què és exactament el que passa al germà de l'àvia de Pablo Urdangarin, però s'ha parlat d'un vessament cerebral, cosa que faria que la seva condició fos crítica. Però, actualment no s'ha confirmat, ni per contra, s'ha desmentit aquesta informació.

Molt ben envoltat

El germà de la Reina Emèrita Sofia actualment està amb la seva esposa i cinc fills. A més, l'àvia de Pablo Urdangarin s'hi ha sumat a l'últim moment.

Tot i que tots els seus familiars estan donant-li suport en aquests moments, Constantí té problemes de salut. Davant d'aquest nou sot, tots estan força preocupats per com es desenvoluparà, ja que té 82 anys. Cal esmentar que l'home s'havia mudat a Atenes fa uns anys per estar més a prop dels metges que s'ocupen de la seva cura.

El germà de l'àvia de Pablo Urdangarin va ser Rei de Grècia aproximadament uns nou anys. Va ser un temps protagonitzat per greus conflictes polítics fins que finalment van decidir enderrocar-lo. La seva família va arribar a estar exiliada a Sud-àfrica després de la invasió nazi, cosa que va fer que mentre els dos germans havien nascut a Grècia, la Princesa Irene ho fes al país africà.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp