Primer pla de José Antonio Avilés amb mascareta

José Antonio Avilés, traït pel seu exnòvio: els àudios íntims que el destrossen

El tertulià de "Viva la vida", solter i humiliat després de la ruptura amb Antonio Vega

La vida amorosa de José Antonio Avilés encara segueix sent tema de conversa després de la seva última ruptura. Fa una setmana, el col·laborador de 'Viva la vida' trencava en ple directe quan va parlar de la seva separació d'Antonio Vega, amb qui suposadament portava més de dos mesos de relació.

Es van conèixer per Tinder el 5 d'abril i van començar una relació que cadascun definia d'una manera diferent. Mentre que el tertulià assegurava que es tractava d'un festeig seriós, l'estilista malagueny deia que era una amistat especial.

«Jo mai li vaig dir que estàvem sortint. Al contrari. Li deia: "farem les coses bé, ens estem coneixent"», assegurava el jove després de trencar el silenci a 'Sálvame' i acusar la seva suposada exparella de muntar-se «una pel·lícula».

Però més enllà de les diferències que puguin tenir, ara han sortit a la llum uns àudios privats molt polèmics i molt íntims que han destrossat José Antonio. Converses entre tots dos que posen de manifest la toxicitat que hi havia a la relació, plena de secrets, mentides, retrets i comportaments gens apropiats.

José Antonio Avilés, destrossat després que hagin sortit a la llum uns àudios privats seus

Com és habitual, 'Sálvame' ha tingut accés a un contingut completament confidencial i íntim de la vida d'un personatge famós. En aquest cas, es tracta d'uns àudios privats que es van intercanviar José Antonio Avilés i el seu exnòvio, Antonio Vega, durant els gairebé tres mesos que van estar junts.

En aquests àudios, el primer que se sent és el col·laborador tremendament enfadat per l'actitud poc afectuosa de l'estilista. Mentre ell fa el romancer quan s'acomiada dient «t'estimo» infinitat de vegades, el malagueny es limita a contestar amb un simple «bona nit».

Lluny d'evitar el conflicte, el jove cordovès feia gala del seu gran caràcter per a retreure l'actitud de qui llavors era la seva parella. «Ets del més insuls i menys romàntic que hi ha. Què et passa?", li preguntava visiblement molest.

«Res, que el dia que ens acomiadem i pengem serà un triomf», li contestava Antonio deixant entreveure que estava cansat per la constant comunicació telefònica amb el periodista.

De fet, en una conversa posterior podem veure com aquest tema torna a sortir a la palestra i propicia una discussió entre tots dos.

Les discussions, mentides i retrets de José Antonio Avilés a la seva exparella

Durant la conversa, José Antonio es mostrava dolgut després que Antonio es queixés per les trucades que li feia «cada cinc minuts».

L'estilista malagueny acusava el cordovès d'assetjar-lo via telefònica bé per avorriment o per controlar-lo quan estava de festa amb els amics.

Molt enfadat per les acusacions, José Antonio Avilés passava a l'atac per a retreure al seu nòvio la falta d'idees i iniciativa per a fer plans junts.

«De la boca no et surt mai: "farem un pla junts". Només surt "vull un aire condicionat, roba o això altre". M'havia organitzat el divendres per anar a un concert amb tu i vaig haver de deixar-ho penjat perquè tu havies d'anar a posar-te una dent», advertia el tertulià.

«Que surten les coses malament, d'acord, però tu també has de veure el que fas malament. Perquè jo quan vaig començar amb tu em deies que estaves cansat de ser tu qui sempre ho donava tot en les relacions. Però què rebo jo?», insistia entre llàgrimes.

No obstant això, Antonio Vega també es guardava sota la màniga alguns retrets cap al col·laborador de 'Viva la vida'. Un era sobre la seva intimitat.

«Et vaig dir que t'havies d'operar de fimosi i tu em vas dir que es regenerava. A qui se li regenera això?», deia l'estilista.

Avilés responia que no es podia operar per una raó que desconeix i li preguntava si era un problema per estar amb ell. «No, és per mentir, és per la mentida», assegurava l'exnòvio del tertulià deixant entreveure que havia enxampat el jove mentint en diverses ocasions.