Primer pla de l'actor espanyol José Coronado

José Coronado revela perquè va trencar amb la seva actual parella Elena González

Fins ara, l'actor José Coronado havia tingut sempre parelles conegudes

José Coronado i la seva noia, Elena González, estan passant una bona època després dels problemes de salut que va patir l'actor fa tot just un mes. Però no sempre ha estat així. La parella es va conèixer l'any 2010 i el seu amor ha tingut molts alts i baixos.

José Coronado i els seus problemes de salut

La relació entre José Coronado i la seva xicota no ha estat gens fàcil des dels seus inicis, però ara sembla que estan vivint una època molt dolça. El pas recentment per l'hospital de l'actor per problemes cardíacs els ha unit encara més.

Des del primer moment, Elena González va voler estar al costat del seu noi al centre hospitalari. De fet, va compartir amb el fill de l'actor les llargues hores d'espera i els informes mèdics.

Imatge d'Elena González en un cotxe anant a visitar José Coronado a l'hospital
Elena González anava sempre a veure José Coronado a l'hospital | Europa Press

La discreció, la seva millor aliada

La noia va arribar a la vida de José Coronado el novembre del 2010, després de la seva ruptura sentimental amb Mónica Molina, amb qui té una filla.

La majoria de les parelles de Coronado eren conegudes: des de Paola Dominguín o Mónica Molina fins a Paula Echevarría pertanyien al mateix món mediàtic que l'actor espanyol. Tot i això, Elena González sempre ha intentat mantenir-se en un discret segon pla.

«Es mor de vergonya cada vegada que la relacionen amb José Coronado», comentaven recentment a 'LOOK' alguns dels seus familiars. «És una noia encantadora i simpatiquíssima», van afegir.

Imatge de José Coronado i Elena González passejant pel carrer
José Coronado ha passat uns anys molt feliços al costat de la seva noia | Europa Press

La veritat és que en això també coincideixen els qui van ser companyes seves durant la seva etapa a Intereconomia. «Com a companya era una noia molt simpàtica», van assegurar a l'esmentat mitjà, encara que «Elena anava una mica al seu aire».

José Coronado va tenir un breu romanç amb una altra dona

Hi va haver un temps en què van viure sota el mateix sostre, però la parella va patir freqüents anades i vingudes. Va ser llavors, el 2015, quan es van donar un temps i José Coronado va mantenir un sonat, però fugaç romanç amb Eugenia Martínez de Irujo.

Eugenia Martínez
Eugenia Martínez de Irujo va sortir amb José Coronado durant l'estiu del 2015 | GTRES

Més tard, a l'octubre del mateix any, José Coronado va reprendre la seva relació amb Elena i es van donar una nova oportunitat. L'any següent van gaudir d'uns dies de relaxació i descans a Eivissa al costat de la filla de Coronado amb Mónica Molina.

Junts van demostrar que la seva relació s'estava consolidant cada vegada més. I des de llavors sembla que tot va vent en popa entre la parella, que avança amb pas ferm i ha oblidat el flirteig de l'actor amb Eugenia Martínez de Irujo.

Una carrera professional excel·lent

Tot i que la cara més coneguda és l'actor, la seva parella no té res a envejar a l'àmbit professional. Elena González ha treballat en diferents mitjans de comunicació des que es va llicenciar a la Universitat Francisco de Vitoria. Allà va obtenir el Premi Excel·lència Acadèmica després d'haver cursat Comunicació Audiovisual.

La jove xicota de José Coronado es va interessar des del principi per la informació econòmica i va cursar un Postgrau d'aquesta branca a la Universitat de Saragossa. Això li va permetre formar part de l'equip d'Intereconomia anys més tard.

Durant sis anys, va exercir el seu paper com a redactora d'informatius de televisió i presentant el programa 'Doce mujeres sin piedad'. Hi deixava de banda aquesta timidesa que la caracteritza i preguntava sense pèls a la llengua tota mena de qüestions a personatges d'allò més destacats del panorama mediàtic.

Elena també ha treballat per a mitjans amb l''Agencia EFE', 'Radio Intercontinental' i 'Radio Nacional de España'. Actualment, exerceix com a Coordinadora de Comunicació de Presidència a 'CODERE', la casa d'apostes esportives espanyola líder a nivell 'online'.