Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Marta Riesco fa les maletes després de conèixer la trista realitat d'Antonio David Flores

Antonio David afronta el fracàs del seu canal de YouTube

Antonio David Flores s'ha emportat un nou i inesperat revés professional. El malagueny va aconseguir remuntar després de l'acomiadament de 'Sálvame' gràcies a un canal de YouTube.

Un canal en què es dedica a exposar els estratagemes i les jugades de La Fábrica de la Tele, a més de reunir tota la gent que li dona suport.

Ni més ni menys que 170.000 subscriptors, tot i que això sembla que no és suficient per a l'excol·laborador de Telecinco.

Tot i que ha fet l'impossible per aixecar el canal —va arribar a demanar als seus seguidors que li fessin donacions—, el projecte s'enfonsa irremeiablement.

Antonio David al seu canal de YouTube
Des que el van acomiadar de Telecinco, Antonio David ha fet servir el seu canal de YouTube per a tractar els temes d'actualitat | YouTube

Fa uns mesos, va sortir a la llum que les quantitats que va rebre variaven des dels dos fins als cent euros, tot i que en alguna ocasió li van arribar a donar fins i tot més diners.

De fet, el mateix Kiko Rivera va aportar el seu gra de sorra a la causa. Li va donar vint euros i es va posicionar a favor seu.

Tot i això, sembla que l'últim escàndol que ha protagonitzat amb la seva nòvia, Marta Riesco, se li ha girat en contra.

Antonio David Flores durant un directe del seu canal de YouTube
Antonio David fent un directe al seu canal de YouTube amb tres convidats | YouTube

La reportera assegurava que Rociíto havia contactat amb ella li havia ofert participar a l'homenatge a 'la més gran' que s'ha celebrat recentment a Sevilla.

Carrasco, però, ho ha negat rotundament i ha aportat proves per a defensar la seva versió.

I, encara que Marta insistia que ella també tenia un as sota la màniga, a Telecinco segueixen esperant que el comparteixi.

Cansada dels estratagemes de Riesco, la productora li va donar un ultimàtum: o treia aquesta prova, o se n'anava al carrer.

Rocío Carrasco manda un mensaje envenenado a su familia

De moment, la reportera no ha estat acomiadada, però sí que ha passat a un segon pla. I és que l'han apartat dels dos espais on col·laborava: 'El Programa de Ana Rosa' i 'Ya son las ocho'.

Sembla que l'estratègia d'Antonio David comença a tocar fons i el públic cada cop es creu menys la seva versió de la història.

Encara que, per sort, segueix jugant amb la carta de tenir la seva filla, Rocío Flores, a prime time gairebé cada matí.

El dineral que Antonio David pot guanyar als jutjats

Rocío Flores segueix sent una gran defensora del seu pare, i fins i tot ha arribat a enfrontar-se amb Olga Moreno, a qui considerava com una mare.

Ella és l'única que pot fer front a les polèmiques familiars a la televisió, tal com ha fet aquests últims mesos.

Això sí, tot i que no l'acompanyen els números, Antonio David encara té molts fronts oberts als jutjats.

I gran part són contra la mare dels seus fills, a qui acusa d'haver-lo desprestigiat públicament.

Antonio David Flores amb posat seriós
Antonio David Flores té un nou front familiar obert | YouTube

Fa mesos que l'exguàrdia civil va aconseguir la primera victòria als tribunals. Va guanyar la partida a Mediaset i els va exigir una indemnització per acomiadament improcedent.

Així doncs, es va embutxacar ni més ni menys que 50.000 euros, als quals es van sumar 32.361 euros més pels salaris que va deixar de percebre quan el van acomiadar.

Una quantitat que, tenint en compte els danys morals i a la imatge, ara hauria ampliat fins als 152.362 euros .

Del que no hi ha dubte és que la guerra no ha fet més que començar. I és que Antonio David té planejat interposar cinc demandes més: una pel contingut del documental i quatre més a diversos tertulians de Mediaset que l'han acusat públicament de maltractador.

Al seu moment, Rociíto no va poder demostrar que havia estat víctima de maltractament, però ella mateixa advertia que ja havia demanat proves suficients.

La qüestió, per tant, queda en mans de la justícia, que serà qui tingui l'última paraula.