Muntatge de José Fernando amb Rocío Jurado

José Fernando descobreix el secret que la seva mare Rocío Jurado es va endur a la tomba

Surt a la llum el secret ocult que Rocío Jurado mai no va voler revelar

Gloria Camila, la filla de José Ortega Cano i Rocío Jurado, sempre ha donat la cara als platós de televisió. Des que fa uns mesos es convertís en col·laboradora de Telecinco, la colombiana no ha defugit parlar de cap tema sobre la seva família quan se li ha preguntat.

En els últims temps, la filla de Rocío Jurado ha exercit de portaveu de la seva família quan venien acusacions i sembla que no li disgusta aquest paper.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila va explicar la veritat sobre el matrimoni dels seus pares, Ortega Cano i Rocío Jurado | Catalunya Diari

I això malgrat que el seu pare, el torero Ortega Cano, també ha intervingut alguns cops per defensar el seu honor i el de la seva vídua Rocío Jurado. Però Gloria Camila prefereix ser ella la que s'exposi davant dels mitjans i contesti a tot i a tots amb la transparència més gran possible.

La colombiana opina sobre el segon matrimoni de Rocío Jurado

En els últims dies, Gloria Camila està al centre d'atenció per les seves paraules sobre la seva germana als especials de Montealto, regreso a la casa.

La jove ha estat preguntada de vegades per una possible presa de contacte amb la seva germana, ja que fa més d'una dècada que no hi té relació. La intenció de Gloria és aixecar ponts, però sí que ha deixat clar que no serà ella la primera que truqui en aquest duel d'egos entre totes dues.

Ahir, la filla de Rocío Jurado ha opinat sobre un tema del qual s'ha parlat molt en els darrers temps, el matrimoni dels seus pares.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Jurado
Gloria Camila va parlar sobre el segon matrimoni de la seva mare Rocío Jurado | Catalunya Diari

I és que moltes persones han dubtat que hi hagués amor entre Rocío Jurado i Ortega Cano. Però Gloria Camila sempre ha defensat que en aquest matrimoni sí que hi havia un amor veritable. Així ho ha viscut ella des que va ser adoptada pel matrimoni.

«Sempre defensaré l'amor per sobre de totes les coses»

Tot i ser molt petita quan va morir Rocío Jurado, la colombiana segueix defensant un matrimoni que ha estat criticat fins i tot per la seva germana. El que ningú esperava ahir és que Gloria revelés que, com en tots els matrimonis, «hi havia pujades i baixades», en la relació dels seus pares.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
José Antonio Ortega Cano i Rocío Jurado han tingut alts i baixos com totes les parelles | cedida

Cal recordar que a Montealto van sortir a la llum els documents de les despeses de l'unió de Jurado amb el torero. La madrilenya no deixava en bon lloc el destre i afirmava que no havia pagat res.

Doncs bé, Gloria Camila s'armava de valor i defensava la unió entre els seus pares. «Sempre defensaré l'amor per sobre de totes les coses, l'amor és important a la família, a la parella, amb els amics... En aquestes imatges veig molt d'amor i admiració», afirmava la jove veient imatges del casament dels seus pares a Ya son las ocho.

La veritable relació de Rocío Jurado i Ortega Cano

«Evidentment, una relació comporta alts i baixos, i pujades i baixades». Sense posar-se nerviosa, la noia ha volgut explicar que els seus pares eren com un altre matrimoni qualsevol i que la seva relació no era idíl·lica.

Ortega Cano i Rocío Jurado
José Antonio Ortega Cano i Rocío Jurado van tenir problemes com a matrimoni | Cedida

«Es parla de com era el tema del matrimoni dels meus pares. És fàcil anar per aquesta banda per intentar fer mal i per desgràcia no hi ha la meva mare per dir que estava enamorada. Però sí que compto amb la versió del meu pare i diu que va ser així fins al final».

«El meu pare ha refet la seva vida i ha avançat, no es pot estancar en un passat. Però, avui dia, segueix admirant la meva mare, m'envia vídeos de la meva mare cantant, i en entrevistes. A ell li agrada recordar i rememorar moments», concloïa la col·laboradora.