José Fernando Ortega

José Fernando Ortega canvia per sempre i surt del psiquiàtric per ajudar el seu pare

El fill de José Ortega Cano s'ha reunit amb els seus familiars en plena polèmica familiar

En els últims mesos, el clan Ortega Cano ha hagut de fer front pràcticament cada dia a una sèrie de polèmiques que han anat sorgint al voltant dels seus familiars més mediàtics. Sens dubte, José Fernando ha estat l'excepció perquè el jove es manté allunyat de la televisió.

Tot i això, alguns membres de la seva família, com el seu pare, José Ortega Cano, la seva germana, Gloria Camila, i la seva madrastra, Ana María Aldón, han optat per aixecar més polseguera pel que fa al conflicte. Tota aquesta situació va començar quan es va fer pública tant la crisi matrimonial entre l'extorero i la dissenyadora, com la mala relació entre aquesta última i la influencer.

Mentre que els mitjans volien esbrinar d'una vegada per totes com acabaria tota aquesta història, ells, per la seva banda, preferien guardar silenci.

Això sí, després de setmanes sense pronunciar-se del tot, ja que de vegades anaven oferint petits detalls, per fi, Ana María Aldón ha parlat sobre la tensió familiar a Ya es verano. Però, durant la seva entrevista, ha descobert en directe una 'traïció' per part del seu marit i dels seus fillastres.

José Fernando Ortega
José Fernando ha comptat amb la presència dels seus éssers estimats, però sense la seva madrastra. | GTRES
 

José Fernando es retroba amb la família en plena entrevista de la seva madrastra

Justament, diumenge 21 d'agost, l'exsupervivent s'asseia al plató del recent programa de Telecinco per sincerar-se respecte a com havia passat aquestes setmanes allunyada dels mitjans. Sens dubte, la seva tornada faria parlar molt perquè tothom estava desitjant descobrir si, finalment, la dissenyadora es divorciaria del pare de José Fernando.

I, encara que va dir que no havia parlat amb José Ortega Cano sobre aquest tema, sí que va donar a entendre que la separació es podria donar en qualsevol moment. «El meu marit pot deixar un dia de ser el meu marit, però mai no deixarà de ser el pare del meu fill».

«Això està per sobre de tot, això per a mi és el que té més valor i no ho trencarà ningú... Ara estic més enamorada de mi», responia rotundament. Això sí, mentre que la dissenyadora se sincerava, una part de la seva família feia un pla sense ella.

Així mateix, a primera hora de la tarda, Gloria Camila i el seu pare van anar a recollir José Fernando, que sortia de l'estació d'Atocha per tornar al centre sanitari on resideix. D'altra banda, el xicot de la influencer també assistia a la cita familiar.

Només arribar al lloc on hi havia José Fernando, la noia va baixar del cotxe per ajudar el seu germà amb les maletes. Després, acompanyaven el fill de 'La más grande' al centre psiquiàtric San Juan de Dios de Ciempozuelos (Madrid).

Després d'unes setmanes de vacances amb Michu i la seva filla, el jove reapareixia amb un canvi de look, ja que ara llueix un pentinat de color platí.

Els periodistes van capturar el retrobament familiar i no van dubtar a projectar les imatges que havien aconseguit a Ya es verano. De manera que la mare de Gema Aldón va haver d'opinar sobre això.

«No m'han convidat, voldrà estar amb els seus fills», contestava sense afegir més explicacions. Tot i que Ana María Aldón es mostrava tranquil·la davant aquesta informació, la veritat és que el seu aspecte es va tornar més tens, ja que s'assabentava en directe sobre aquest pla familiar.

Foto de José Fernando amb una maleta i Gloria Camila.
Els germans han passat la tarda junts, mentre que la seva madrastra s'asseia en un plató. | GTRES
 

Ana María Aldón, en contra de l'entrevista de la seva filla

Sens dubte, la intervenció de la madrastra de José Fernando Ortega va ser una de les més esperades dels últims dies. La veritat és que, malgrat donar nous detalls sobre la complexa situació que està passant, encara continuava sense sincerar-se del tot.

Un altre dels temes polèmics que no va dubtar a opinar va ser sobre l'entrevista de la seva filla Gema Aldón a Sálvame Deluxe. Així mateix, la dissenyadora va confessar que no li va agradar que s'assegués a l'espai, però que no li ho podia impedir perquè és major d'edat.

«És independent, preferiria que es mantingués al marge. No parla per mi, va anar i sabia que jo no hi estava d'acord», comentava sobre això. Això sí, no va dubtar a explicar que la seva filla havia estat el seu gran suport en aquests temps tan difícils del seu matrimoni.

Per descomptat, aquest conflicte familiar cada cop es fa més gran. I, encara que ja es coneixen noves dades, encara queda esperar la decisió final que prendrà la parella pel que fa a la seva relació. O, fins i tot, també com s'acabarà tot aquest escàndol que hi ha entre l'exsupervivent i la germana de José Fernando.