Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega ja sap què ha fet amb els diners del divorci

José Fernando està preocupat per la tensa situació familiar

José Fernando Ortega sap que el seu pare és a punt de signar el divorci amb Ana María Aldón. De fet, sembla que el torero ja gaudeix de la seva solteria als braços d'altres dones.

Així, Ortega Cano es deixava veure d'allò més alegre ballant amb una amiga molt propera anomenada Isabel Luna. Tot i això, negava que entre ells hagués sorgit res més. «La meva amistat amb Ortega Cano ve de fa anys, són més de trenta anys», explicava Luna.

Isabel feia entendre que no s'havien tornat a veure durant molt de temps. «Vaig estar a punt de posar-li un 'photocall' perquè tot el públic assistent volia fer-se fotos amb ell», feia broma sobre l'enrenou que es genera al voltant del pare de José Fernando.

Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa
Ana María Aldón, disposada a començar una nova vida | GTRES

Mentre Ortega Cano torna a la càrrega, sembla que Ana María Aldón ja ha trobat la casa dels seus somnis. La col·laboradora feia temps que buscava un lloc on mudar-se, però que també reunís certes condicions. Per exemple, que estigués a prop de la casa de la família de José Fernando perquè el seu fill no el trobés a faltar.

Aldón ha fet una inversió de ni més ni menys que 250.000 euros per adquirir aquest habitatge situat a Guadalajara, a tan sols 25 minuts de Fuente del Fresno, on vivia amb Ortega Cano.

Imatge d'Emma García entrevistant Ana María Aldón
Ana María Aldón no vol que el seu fill visqui separat del seu pare | Telecinco

Així, l'exdona d'Ortega Cano ja està ultimant els detalls per mudar-s'hi després del Nadal, un projecte que la té més que il·lusionada de cara a l'any que ve. Quant a la relació entre Ana María i el seu exmarit, sembla haver-se refredat durant aquestes últimes setmanes. I és que mentre que al principi el pare de Gloria Camila mantenia les esperances, sembla que ja no vol saber res de la mare del seu fill.

Ana María Aldón ja ha trobat la casa dels seus somnis

De fet, fins i tot es negava a felicitar-la pel seu aniversari. «No ho veig bé, perquè ens separarem i ara mateix no encaixa», sentenciava sobre això. Però, no només és això, sinó que també ignora qualsevol pregunta relacionada amb la seva futura casa, demostrant que no li interessa gens el que faci amb la seva nova vida.

«Ell ho té molt assumit, és com una cosa que es mor», assenyalava Aldón sobre la fi del seu matrimoni. És més, la col·laboradora podria haver recuperat la il·lusió amb un altre home. I és que fa mesos que se la relaciona amb un atractiu empresari sevillà.

Ni més ni menys que el propietari de 'La Tomatería de los Palacios', els productes de la qual ella és imatge. Es tracta d'un romanç que la col·laboradora de Fiesta ja ha negat rotundament, deixant clar que són simplement amics. De moment, no sabem què opinaran sobre aquest assumpte Gloria Camila i José Fernando , els fills d'Ortega Cano.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i José Ortega Cano ja fan la seva vida per separat | Europa Press

De totes maneres, segurament es trobaran alleujats després de com ho han passat de malament amb tota la polèmica generada. Al seu moment, José Fernando parlava molt bé de la seva exmadrastra. «Amb Ana María, la relació és molt bona. És adorable i amiga dels seus amics», deia en una entrevista.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando Ortega es portava bé amb Ana María Aldón | EUROPA PRESS

«Em sembla bé que hagi trobat l'amor perquè ho estava passant molt malament i ara té un refugi», s'alegrava pel seu pare. «La idea que tingui un fill em fa feliç». Lamentablement, aquesta bonica història d'amor s'ha acabat trencant després de tants retrets i insults.

A més, aquesta situació ha afectat sobretot Gloria, que actualment fa front a problemes de salut mental i ha decidit allunyar-se del focus mediàtic durant un temps.