Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega surt del centre i fa el pas que preocupa a la seva madrastra

José Fernando sorprèn tothom amb el seu canvi

José Fernando protagonitzava durant les últimes hores una de les imatges més esperades. El fill d'Ortega Cano reapareixia en públic després d'haver estat ingressat diversos mesos en un centre. Ho feia visiblement canviat, amb una nova imatge on destacava sobretot pels seus nous cabells rossos.

El jove va ser captat per les càmeres aquest diumenge a la tarda. Tant el seu pare com la seva germana van anar a recollir-lo a l'estació d'Atocha després d'uns dies de vacances. Havia estat amb Michu i la seva filla.

José Fernando està en tot moment protegit pel torero. S'ha convertit en el seu gran suport, a més de Gloria Camila. Entre tots dos li donen suport perquè torni a recuperar la normalitat tan aviat com sigui possible.

A la mateixa hora, tota l'atenció se centrava al plató de Ya es verano. Ana María Aldón reapareixia a la televisió després de diverses setmanes absent per motius de salut. Tornava amb ganes d'aclarir molts assumptes i oferir la seva versió.

La dissenyadora va parlar en profunditat sobre la seva esbroncada amb la filla del seu marit. Va assegurar que tenia molt clar qui ho havia filtrat tot a la premsa. «De la meva boca no ha sortit, del meu marit tampoc, suposo que serà de l'altra persona que hi era», va dir en al·lusió a Gloria.

Foto de José Fernando amb una maleta i Gloria Camila.
José Fernando ha estat amb la seva germana aquest diumenge a la tarda. | GTRES
 

Va revelar que el que més li importava en aquests moments era el benestar del seu fill. I que farà tot el possible perquè no l'afecti res del que passi al seu voltant. També va recordar el torero durant l'entrevista.

«El meu marit pot deixar un dia de ser el meu marit, però mai no deixarà de ser el pare del meu fill. Això està per damunt de tot. Això, per a mi, és el que té més valor i no ho trencarà ningú», va dir la dissenyadora.

Ni José Fernando ni la resta dels seus familiars més propers no van estar atents a les paraules d'Ana María. Tal com van assenyalar al programa de Telecinco, a l'hora que es produïa l'entrevista, sortien de casa el torero i la seva filla.

Es van dirigir a l'estació d'Atocha per retrobar-se amb el jove. Els dos germans i Ortega Cano van estar junts una bona estona per, a continuació, dirigir-se al centre de salut mental on està ingressat. A causa dels seus avenços en els últims mesos i del seu bon comportament, va poder gaudir d'aquest permís.

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
Gloria Camila s'ha convertit en el gran suport de José Fernando. | GTRES
 

Va aprofitar per estar uns dies amb la seva parella i la seva filla. Són les dues persones que més troba a faltar. Ja fa uns quants anys que es troba lluny d'elles.

José Fernando no va convidar la dona del seu pare

José Fernando va poder mantenir una trobada amb els seus diumenge a la tarda. Tot i això, sembla que no van comptar amb Ana María Aldón. Es va mostrar una mica sorpresa amb tota la informació que li oferien.

«A mi no m'han convidat», va assenyalar. Tampoc no és gaire habitual que es deixi veure al costat dels fills del seu marit. En qualsevol cas, es tractaria d'una de les fotografies de l'estiu, però aquesta imatge haurà d'esperar un temps.

Se li va preguntar sobre les seves intencions aquella mateixa nit. Volien saber si al final del programa aniria a casa seva per trobar-se amb el torero. Sense entrar gaire en detalls, ha explicat que no, que ell «voldrà estar amb ells».

José Fernando, per la seva banda, no perd l'esperança de sortir del centre on està internat. Fa poc, es va revelar que hauria d'allargar la seva estada per culpa d'un problema amb la justícia. En qualsevol cas, cada cop pot gaudir de més permisos.