Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias admet que Miranda s'ha quedat una fortuna després de la separació

Julio ha descobert que la seva dona té una vida secreta

Julio Iglesias ja fa massa temps que és al punt de mira perquè certs mitjans estan dubtant del seu estat de salut. El periodista Diego Arrabal va publicar una fotografia que va fer saltar totes alarmes i, des de llavors, els rumors no han parat. El cantant ha visitat un hospital americà per motius que es desconeixen, encara que hi ha una cosa evident: està ben acompanyat.

Julio Iglesias, segons la informació del programa Socialité, té una vida completament independent a la de la seva dona. Miranda Rijnsburger també és un personatge públic, però intenta apartar-se del seu marit per no cridar l'atenció. Té la seva pròpia carrera i no vol la fama del cantant enfosqui els seus mèrits, que en són molts.

Julio, sempre seguint les dades aportades a Telecinco, passa gran part de l'estiu separat de la seva dona. No hi ha cap problema entre ells, però suposadament viuen a cases diferents perquè tenen rutines que són incompatibles. L'ex d'Isabel Preysler inverteix massa temps en les seves cures personals i sempre que pot s'escapa a Espanya, sobretot en època estival.

Julio Iglesias
Julio Iglesias està enamorat i vol continuar amb la relació. | GTRES

Julio té clar que Miranda no es vol aprofitar dels seus diners, entre altres coses perquè ella ha volgut separar els patrimonis. Segons el diari La Razón, l'holandesa ha amassat una gran fortuna i tot ha estat gràcies al seu talent empresarial. És propietària d'una mansió que tots els mitjans pensen que és del seu marit, però realment és de la seva propietat.

Iglesias sap que la separació econòmica ha beneficiat les dues parts, és un gest que els permet obrar amb més llibertat. També podríem parlar d'una separació física, ja que el matrimoni passa molt de temps a països diferents. Al cantant li agrada gaudir de Marbella a l'estiu, per això viatja a Màlaga i passa tres mesos allunyat del soroll mediàtic.

Julio Iglesias coneix el secret de la seva dona

Julio és conscient que la premsa està equivocada: Miranda no el necessita per guanyar diners, ella té els seus negocis. Segons ha sortit publicat, «té una entitat amb un patrimoni net de 5,5 milions, dos menys del que tenia abans de la pandèmia». Alguns periodistes cauen en un altre error força comú: dir que l'holandesa va ser model.

Miranda Rijnsburger va pujar a les millors passarel·les, però aquesta faceta només va durar un any. Es va adonar que era una feina que se li quedava curta i va començar a coquetejar amb altres negocis. Actualment, és una de les empresàries amb més èxit dels Estats Units, país on viu des de fa molt de temps.

Primer pla de Julio Iglesias molt somrient
Julio Iglesias, content davant de les noves notícies familiars | GTRES

Iglesias pot presumir de tenir al seu costat una dona independent, mai no li ha demanat ajuda i sempre ha estat al seu costat. S'ha especulat molt amb una suposada crisi, però els rumors no han arribat a bon port i els fets parlen sols. La parella travessa un moment esplèndid, després de l'estiu es reuniran a Miami per recuperar el temps perdut.

Julio Iglesias està molest i vol prendre mesures

Julio és un dels artistes més valorats d'Espanya, però no vol residir al país perquè no se sent ben tractat. Han posat en dubte el seu estat de salut i això li ha dolgut, ja que considera que és un aspecte que pertany a la seva privacitat. Ha pres mesures: s'instal·larà a Miami per sempre, no té intenció de tornar a la terra que el va veure néixer.

Iglesias s'ha guanyat a pols el respecte dels mitjans, encara que és impossible ometre la seva presència en certes circumstàncies. Sempre que se'n parla es fa des del màxim respecte perquè ell, malgrat el seu enuig, entén el treball de la premsa. Ara que la seva situació sentimental és clara, tot serà molt més senzill.