Foto de la reina Letícia.

Letícia posa preu i adverteix que hauran de trencar si els enxampa fent-se un petó

La reina es posa molt seriosa amb unes fotos compromeses

Letícia i la resta de membres de la família reial es troben de vacances en un lloc desconegut. Com sol ser habitual, les dues darreres setmanes d'agost les reserven per viatjar a un lloc totalment secret. Però en aquesta ocasió, als reis i a les seves filles se'ls va poder sumar una altra persona.

A principi de mes es van deixar veure amb total naturalitat pels carrers de Palma, on es van retrobar amb l'emèrita, que passa llargues temporades durant l'estiu a Marivent. Així, a la ciutat balear alternen el descans amb els compromisos professionals.

Però Letícia té clar que necessiten uns quants dies per desconnectar lluny d'Espanya. En una destinació on puguin protegir al màxim la seva intimitat. Això sí, per motius de seguretat sempre s'ha de tractar d'un punt ben comunicat amb el nostre país per si passés una mica de gravetat.

Tot i que mai ho han confirmat, alguns mitjans destapen que altres anys van viatjar a Croàcia, Turquia, la Costa Francesa o l'Algarve. Però insisteixen que es tracta d'una cosa privada que no s'enquadra a l'agenda dels reis. Només el president del Govern estaria al corrent sobre el lloc escollit.

En qualsevol cas, ja només els queden uns quants dies per tornar a casa. L'asturiana recupera la seva agenda el pròxim 29 d'agost i la seva filla començarà el curs escolar el divendres 26 d'agost. Precisament, aquest estiu gran part de l'interès mediàtic ha recaigut sobre l'hereva.

I és que, després de la seva experiència en un internat de Gal·les, tornava el mes de juny passat a casa amb ganes d'assumir noves responsabilitats. A més a més, a la Zarzuela volen que vagi adquirint cada cop un paper més rellevant, cosa que queda evident amb la seva participació en diferents actes de la institució.

Per la seva banda, Letícia va perdent interès per a la premsa. Fins fa uns anys, la imatge més cotitzada de l'estiu era la de la princesa amb biquini, però, ara, tots els focus es posen sobre Elionor.

La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant les vacances a Mallorca
Letícia va ser fotografiada fa uns dies a Palma amb les seves filles i la seva sogra | Europa Press

Durant les darreres vacances de Setmana Santa se la va poder veure acompanyada d'un bon amic. En concret, van anar junts a la festa d'aniversari de la seva àvia Paloma. Davant d'això, alguns mitjans van assenyalar que es tractava del seu xicot.

Amb el pas de les setmanes es van conèixer més detalls sobre el noi. Era un company del centre d'estudis, de cabells ondulats i bru, amb nacionalitat nord-americana i brasilera. Té un any més que ella, de manera que aquest curs ja no tornaran a veure's les cares al centre de Gal·les.

Muntatge de la princesa Elionor i el seu xicot
La presència del xicot de la seva filla manté en alerta Letícia | Catalunya Diari

La periodista Pilar Eyre revelava al seu bloc de Lecturas que la princesa va gaudir durant uns dies de la companyia del jove. Uns amics els van prestar una embarcació per poder estar junts a alta mar, allunyats de la mirada dels curiosos i de la premsa.

Letícia intenta evitar la imatge de l'any

Així les coses, Letícia fa tot allò necessari perquè la vida de la seva filla sigui el més discret possible. L'hereva no va tenir l'oportunitat de retrobar-se amb el seu amic a Madrid o a Palma, però sí que els van buscar un altre lloc per veure's. I és que olien, per tots els mitjans, evitar la imatge de l'any.

Un petó o un gest en actitud afectuosa per part d'Elionor generaria molt enrenou a la Zarzuela. Sí, perquè no veurien amb bons ulls que es fessin públiques aquestes fotografies. Així doncs, controlen al mil·límetre cada detall de la vida de la noia.

Aquestes instantànies estan molt cotitzades i aconseguirien fer la volta al món, ja que asseguren que es «podrien pagar xifres astronòmiques. No són les quantitats d'abans, però jo valoraria el reportatge en 100.000 euros», apunta Diego Arrabal a El Nacional.

No obstant això, Letícia està pendent de tot perquè ningú els pugui fer malbé les vacances. Ni els fotògrafs ni el possible xicot de la seva filla.