Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores admet que la relació s'ha acabat perquè ja no hi ha respecte ni amor

Rosario ha estat testimoni de les polèmiques paraules de la seva neboda

Després d'unes breus vacances a la costa gaditana al costat dels seus éssers estimats, Rosario Flores ha tornat amb més força als escenaris. La veritat és que aquest estiu la cantant està al màxim recorrent algunes ciutats del nostre país.

La Corunya, Ciudad Real, Màlaga i Sitges són algunes de les ciutats que ha visitat la filla de La Faraona. D'altra banda, com es podia esperar, l'artista no ha dubtat a compartir en el seu perfil d'Instagram com s'ho està passant de bé en aquesta gira.

Tot i això, mentre que Rosario Flores gaudeix del seu dia a dia oferint concerts, un familiar seu molt proper a ella ha denunciat el paper que tenen alguns dels mitjans.

Elena Furiase explota contra els mitjans: «són uns carronyaires»

És evident que Elena Furiase està passant un estiu inoblidable. Després de donar a llum el seu segon fill en comú amb Gonzalo Sierra el darrer mes de juliol, l'actriu ha estat documentant totes les anècdotes que viu amb Nala.

Tot indica que la neboda de Rosario Flores és molt aficionada a l'ús de les xarxes socials perquè no dubta a compartir grans moments amb tots els seus seguidors. Això sí, encara que mostri el costat més íntim de la seva vida, no dubta a protegir la identitat dels seus petits.

D'aquesta manera, només donar a llum la seva filla, l'actriu es va convertir en una mena d'influencer per a totes les mares i pares, perquè donava algun consell sobre la maternitat. Per això, Elena Furiase està més atenta que mai de les xarxes socials.

Com era d'esperar, en ser fidel usuària d'Instagram, no es va perdre la crítica que va fer públicament Juan Del Val. L'escriptor ha passat uns dies a Londres amb la presentadora Nuria Roca, que també és la seva dona. Seguint la mateixa línia que la filla de Lolita Flores, el matrimoni no ha dubtat a explicar algunes anècdotes desagradables que han tingut durant la seva estada a la ciutat d'Anglaterra.

Per aquest motiu, la parella ha acaparat molts titulars a diferents mitjans. Un fet que Juan Del Val ha denunciat públicament al seu perfil d'Instagram i s'ha rigut dels titulars que s'han publicat. «Catastròfiques, desastroses, malson, accidentada, dur revés… De debò?», escrivia al costat d'unes emoticones de riure. «Aquesta és la conclusió dels mitjans després dels meus dos vídeos pixant-me de riure per una anècdota. I així tot!», tancava.

Tot seguit, el tertulià d'El Hormiguero va rebre una infinitat de comentaris donant-li la raó, entre ells, hi havia el d'Elena Furiase. «Només busquen el clic… Són carronyaires!», opinava la neboda de Rosario Flores.

Sens dubte, l'actriu no ha dubtat a atacar els mitjans de comunicació pels titulars que utilitzen. De fet, hi ha la possibilitat que hagi canviat d'opinió respecte a ells perquè està més allunyada de la premsa que de costum. Tot i això, sempre que es troba amb periodistes, la filla de Lolita Flores no dubta a tractar-los amb molta amabilitat, tret característic en ella.

Primer pla de Rosario Flores molt somrient
Rosario Flores no pot creure l'opinió de la seva neboda sobre els mitjans de comunicació. | Europa Press

Rosario Flores, il·lusionada per un nou projecte

Sens dubte, Rosario Flores està vivint una excel·lent època. No només la seva vida personal marxa vent en popa, sinó també tots els seus compromisos professionals. En primer lloc, el seu retorn als escenaris està sent perfecte, ja que allà on trepitja està tenint un gran èxit.

D'altra banda, en aquestes darreres setmanes, ha rebut una notícia molt important per a ella. El Museu de Lola Flores ja és oficial. Així és, la família Flores ha volgut homenatjar la figura de La Faraona d'una manera molt especial. Així mateix, l'establiment tindrà lloc a la ciutat natal de l'artista: Jerez de la Frontera. A més, es preveu que s'inaugurarà el gener del 2023, coincidint amb el naixement de la mare de Rosario Flores.

«Faré un museu a la meva mare, que estarà a Jerez de la Frontera. Ja queda molt poquet» deia Rosario Flores l'any passat a El Show de Bertín. «Tinc totes les carpetes de la meva mare, amb els seus dibuixos. Llibretes senceres de les seves lletres, pintures, les seves pintes, les seves flors, fins i tot, mobles. Servirà perquè la gent la pugui tocar una mica més», deia il·lusionada.