Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Piqué i Shakira

Shakira s'afarta de Piqué i pren una dràstica decisió en veure el petó amb Clara

Les darreres imatges del futbolista amb la seva actual parella ho haurien capgirat tot

«Lamentem confirmar que ens estem separant. Demanem privacitat en aquest moment pel benestar dels nostres fills, que són la nostra màxima prioritat. Per endavant, gràcies per la vostra comprensió i respecte». Així començava ara ja fa uns mesos, el comunicat que feia oficial la separació més mediàtica d'aquest 2022, la de la parella formada per Shakira i Gerard Piqué.

Una notícia que sortia a la llum, però que a la vegada no sorprenia massa, ja que a través de diversos petits fets i rumors, començaven a sonar campanes de divorci.

El que ningú esperava, és que aquesta història portés tanta cua, ja que gairebé cada setmana han anat sortint a la llum noves informacions que emboliquen encara més aquest entremat amorós. Com si d'una telenovela es tractés.

Ara, després de fer-se públiques unes imatges on apareixen el jugador blaugrana amb la seva actual parella, Clara Chía, molt afectuosos en un concert del cantant Dani Martín a Puigcerdà, a la Cerdanya, la guerra entre els dos protagonistes és més viva que mai.

La custòdia dels fills en joc

Cal recordar, que Shakira i Piqué tenen en comú dos fills petits: Milan i Sasha. Sovint, en els divorcis dels progenitors, les persones que surten més mal parades són els seus fills. Fet que s'intensifica quan els pares formen part de l'esfera pública i els draps bruts es renten a tot arreu menys a casa. 

Segons publica Informalia, mitjà el qual s'hauria posat en contacte amb l'entorn més proper de la ja exparella, la pau entre ambdós hauria pogut acabar en el mateix instant en què el futbolista, sense cap mena de mirament, s'hauria posat a petonejar a la seva xicota públicament, sabent que les càmeres l'estaven gravant.

D'aquesta manera, la guerra judicial entre les dues personalitats per la custòdia dels seus fills podria ser imminent. Una situació que, fins al moment, semblava que no anava a produir-se, però que el succeït darrerament, ho hauria capgirat tot.

Així, segons sembla, Shakira voldria marxar de Barcelona i emportar-se definitivament els seus dos fills cap als Estats Units. Fet amb el qual, el català, no hi estaria gens d'acord.

Amb tot, caldrà esperar per veure i saber com evoluciona tot plegat. Segons les primeres informacions, la batalla judicial podria iniciar-se aquest mateix setembre.